Троє лучан «розважились» на Світязі: двоє опинились в ізоляторі

Троє лучан «розважились» на Світязі: двоє опинились в ізоляторі
У ніч на суботу, 13 серпня, в урочищі «Гряда» Шацького району троє мешканців Луцька побили та пограбували 19-річного жителя райцентру Любомль та 25-річного лучанина.

Поліція оперативно встановила особи зловмисників і відкрила кримінальне провадження, - повідомляє прес-служба поліції.

У суботу в урочищі «Гряда» Шацького району під час відпочинку в одному із місцевих розважальних закладів між двома компаніями виникла суперечка, що переросла у конфлікт. Троє молодих людей нанесли тілесні ушкодження 19-річному жителю Любомля та 25-річному лучанину, внаслідок чого останнього госпіталізували до реанімаційного відділення Шацької районної лікарні. В нього діагностували струс головного мозку, закриту черепно-мозкову травму та перелом основи склепіння черепа.

Окрім цього, зловмисники відкрито викрали у 19-річного волинянина гроші та незаконно заволоділи його автомобілем «Форд Фокус». Сума завданих збитків становить понад 26 тис. грн.

Поліція оперативно встановила, що до скоєння злочину причетні 24-річний, 23-річний та 24-річний жителі Луцька.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом), ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження), ч. 2 ст. 186 (грабіж) та 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

Наразі двох зловмисників поліція затримала. Вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання Ковельського відділу поліції. Триває досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Закривати таких виродків на 15 років. А ще краще розстрілювати.
Відповісти
А третій де? вже відкупився?
Відповісти
Переховується
Відповісти
Таких дебілів довічно на роботи і хай все життя працюють на державу,якщо такими нелюдами родились
Відповісти
Сволтота паршива працювати не йде а інших ю і краде. Хто батьки таких дурнів?
Відповісти
хай не лізуть !
Відповісти
Ці двоє не лізли
Відповісти
Побитий не з Луцька а з Любомля і йому 21 рік
Відповісти
Шановні журналісти цього сайту,напишіть звідки ви черпаєте таку інформацію?????по-перше,яке жорстоко побили?????його катували 6годин,били ,різали,возили по лісах і просто викинули біля дороги,людина в комі,в страшному стані,яка кожен день бореться за життя!!!!!!по-друге,йому не надали першої медичної допомоги у лікарні Згодини,тому що одна з лікарок сказала що він бомж,голий,без грошей,і не треба на нього витрачати кошти лікарні!!!!!і тільки коли інша працівниця цієї ж лікарні сказала ,що давайте спасати молодого хлопця,він помирає,тільки тоді його повезли в реанімацію Луцька!!!!!!по-третє,тієї ночі на гряді було багато місцевих які знають і бачили Юрія,але коли розпочали проводити слідство по цій справі,то всі свідки пропали і мовчать!!!!!ви коли пишете статті,то зверніться до батьків і рідних Юрія,тоді вони вам відкриють очі і ви більше не будете писати брехні!!!!!
Відповісти
Останні новини
Троє лучан «розважились» на Світязі: двоє опинились в ізоляторі
15 серпень, 2016, 13:30