У волинському «білому домі» хочуть посилення пропускного режиму

У волинському «білому домі» хочуть посилення пропускного режиму
У Волинській ОДА знову заговорили про посилення пропускного режиму. Підставою для цього стала ситуація, коли працівники СБУ пронесли до адмінбудівлі муляж вибухового пристрою.

Про це повідомляє IA ZIK.

Як зазначають у відділі інформаційної політики ОДА, цю тему під час засідання ради оборони області порушив губернатор Володимир Гунчик. Нагадаємо, раніше сторонній чоловік залишив пакунок із невідомим предметом у приміщенні овальної зали Будинку обласної ради. Як згодом з’ясувалося, у пакеті – «муляж» вибухового пристрою.

«СБУ продемонструвала нам, що небезпека може бути скрізь. З огляду на ці події, прошу опрацювати питання в контексті закону про державні адміністрації, врахувавши рекомендації РНБО щодо охорони адміністративних будівель та об’єктів державної власності. Прошу свого радника Бориса Кондратюка та оргуправління напрацювати пропозиції для внесення у положення про забезпечення охорони», – заявив Гунчик.

Водночас він стверджує, що влада не намагається стати закритою.

«То не є спосіб відмежування від громадян. Ніхто не хоче ні від кого закриватися. Але є ще й питання безпеки працівників. І його потрібно вирішити нормально, цивілізовано, як у всьому світі. Чи зайде сторонній із вулиці на підприємства СКФ чи Модерн-експо? Ні. У нас же – запросто. Добре, що то – був макет! Тому пропоную врахувати всі зауваження. Але, якщо вживати додаткових заходів, то лише публічно про це говорячи», – додав глава ОДА.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Влада бариг нехай створить такі ж безпечні умови життя в Україні простому народу, як і собі... за кошти платників податків !
Відповісти
СТРАШНО-колючка,вышки,пулеметы!!!
Відповісти
Останні новини
У Луцьку пройде «ТатоФест»
15 серпень, 2016, 21:49
У волинському «білому домі» хочуть посилення пропускного режиму
15 серпень, 2016, 20:47