Поліція шукає вбивць неповнолітньої волинянки. ВІДЕО

Поліція шукає вбивць неповнолітньої волинянки. ВІДЕО
Заступник начальника Головного управління Національної поліції у Волинській області, начальник слідчого управління Наталія Пасічник запевнила, що розслідування кримінального провадження за фактом навмисного вбивства 16-річної жительки Нововолинська співробітники поліції проводять ретельно та об’єктивно.

«Встановлено, що смерть неповнолітньої є насильницькою й настала в день її зникнення. З цього приводу відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.115 ( Навмисне вбивство) Кримінального Кодексу України. Попередньо,за висновками судово-медичної експертизи встановлено, що смерть наступила через розтрощення голови», - зазначила Наталія Пасічник.

Вона запевнила, що співробітниками поліції проводиться кропітку роботу щодо встановлення осіб причетних до скоєння цього особливо тяжкого злочину.

«Ми робимо максимально можливе, аби об’єктивно з’ясувати хто причетний до скоєння цього злочину й дати належну правову оцінку кожному незалежно від того хто, де працює й хто ким опікується. Можу впевнено стверджувати, що слідство проводиться об’єктивно», - наголосила Наталія Пасічник.

Поліція також звертається до громадян, котрим відома будь-яка інформація, яка може допомогти слідству, повідомити про це правоохоронні органи.

«Ми сподіваємося, що цей злочин буде розкрито. Це – справа честі. Обов’язково, будемо інформувати громадськість про хід розслідування», - зазначила Наталія Пасічник.

Нагадаємо,що 11 серпня поблизу шахти № 3 у Нововолинську було виявлено тіло 16-річної місцевої жительки, котра пізно ввечері 1 серпня цього року пішла з дому й не повернулася.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Розслідування перебуває на контролі керівництва ГУНП у Волинській області та прокуратури області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто хто,ті дві мразі до кого пішла та дитина...Вони ше сподіваються на розкриття...Та ця нова поліція з шкури має вилізти але найти цих тварєй.Цих ублюдків найти і сука колесувати їх на площі!!!
Відповісти
Знайдуть. Вже тіло шукали 9 днів. Якби батько не знайшов сам, то б дитина і зогнила. Поліція, мать вашу.
Відповісти
Це точно. Батьків шкода(
Відповісти
Дуже заплутана справа.Але вона буде індикатором роботи нової міліції.
Відповісти
яка вона нова це стара нова це ти клоуни бороати
Відповісти
Не факт чи там ще є нормальні слідаки-криміналісти....
Якщо вони будуть шукати вбивцю так як шукали пропавшу дівчину, то шансів "0" ...
Відповісти
Я в шоці. Батьки звертаються по допомогу зниклої дитини.А міліція, замість того, щоб підняти дупи, починають дурну пісню: нагуляється-прийде, може в Ковель поїхала і т.д. Ваша справа-знайти, на те вам зарплати здоровенні платять! А далі, якщо гуляє і неналежне виховання батьками- вліпіть штраф батькам! А то батько сам ходить шукає!!!! Вам, мєнтам, нічого не сниться вночі?
Відповісти
Дайтеспокій, їм нічого не сниться
Відповісти
В не захист поліції, просте запитання. Як ви бачите пошук зниклої? Що мали б робити менти?
Відповісти
Для ментів пояснюю: є кінологи з собаками, є свідки (скільки того міста), є ПОШУКОВО-оперативна робота і масса всього того, що повинна робити міліція.Що за лікар, який на операційному столі починає пхикати, ащо я маю робити? Або вчитель до учня плакати: як я маю тую задачку розвязати і т.д. Дебіл- зняв форму і поїхав на роботу в Полшу.
Відповісти
поліцяку на гіляку
Відповісти
Їм би свиней пасти а не казьонні штани протирати за людські податкі морду наїдати .
Відповісти
Докази вони шукають . Докази поїхали за кордон все місто знае .А честь їхня це гнила недостойна займати такі посади ригань з рота.
Відповісти
Останні новини
Поліція шукає вбивць неповнолітньої волинянки. ВІДЕО
15 серпень, 2016, 17:39