В Луцьку хочуть узаконити гаражі

В Луцьку хочуть узаконити гаражі
Лучанка звернулася до очільника міста з проханням узаконити 83 незаконно встановлені гаражі в Луцьку за адресою Гірна, 2. Розмова на цю тему відбулася вчора, 15 серпня.

Про це повідомляє VIP.

Жінка розповіла, що всі жителі будинку готові платити кошти за користування цими спорудами, аби їх не знесли. Для неї ж це вкрай важливо, адже там зберігає свій врожай, зокрема, декілька мішків картоплі, тому не може дозволити знесення. Прийшла до міського голови по допомогу.

Однак Микола Романюк пояснив лучанці, що під вікнами будинку така кількість гаражів просто так стояти не може. А для того, щоб узаконити ці споруди, жителям потрібний гаражний кооператив.

Однак, щоб остаточно навести лад у цій ситуації, мер пообіцяв за два–три тижні відправити на місце свого заступника Тараса Яковлева, який вже там розбиратиметься з гаражами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На знесенні металевих гаражів, які нікому не заважають, хтось непогано хоче заробляти. Так, наприклад, на моєму гаражі, який нібито потрібно знести, вже висить номер телефону з пропозицією купити (звичайно за безцінь) мій гараж. А також пропонують послуги по розібранню в перевезенню в інше місце мій гараж (звичайно ж за плату). Так що на мою думку, вся ця кампанія по зносу гаражів є не що інше як засіб вимагання грошей нечистими на руку ділками.
Відповісти
Ваша мысль неправильная. Нечистые делки просто воспользовались ситуацией для дополнительного заработка. Мерия делает своё дело (очищает город от бардака), а делки - своё (зарабатывают на вас скупкой металлолома).
Відповісти
Микола Романюк! Схаменіться. Почніть нарешті думати за людей, ідіть їм назустріч в такий нелегкий час, адже не для того люди вас обрали, щоб зносити спроруди, які нікому не заважали по 20-30 років. Дайте можливість узаконити те, що не вами було виділено людям в користування і нехай сплачують за оренду
Відповісти
Дійсно, ця влада лише руйнує, а що взамін??? Купи сміття, і машини у дворах на траві, що нема де діткам гратися. Стояли ті гаражі, нікому не заважали, а тепер лише розгардіяж у місті створили заради власної наживи. Аналонгічно міліцію ліквідували, і поліцію бестолкову створили. Порядок нам лише сниться
Відповісти
Яковлев. Ага, як відпочивати, так в короні вітовта, і напиватися до безтями... І що він може вирішити...
Відповісти
Останні новини
В Луцьку хочуть узаконити гаражі
16 серпень, 2016, 10:08