В Одесі клієнт ПриватБанку «скрутив» грабіжника*

В Одесі клієнт ПриватБанку «скрутив» грабіжника*
В Одесі клієнт банку допоміг затримати грабіжника-невдаху, який намагався отримати гроші за допомогою кухонного ножа.

Як повідомила Служба Безпеки ПриватБанку, в понеділок о пів на другу дня в одне з одеських відділень банку зайшов невідомий, який кілька хвилин вивчав роботу відділення, після чого вихопив з кишені звичайний кухонний ніж і схопив одну з жінок у черзі до каси. Голосно вигукуючи «Це пограбування!», грабіжник приставив ножа до жінки та попрямував до каси, - повідомляє прес-служба ПриватБанку.

Грізний вигляд злочинця зовсім не злякав одного з клієнтів банку, 32-річного Романа, який без зволікання вибив ніж із рук злочинця, повалив його на підлогу та тримав до прибуття наряду поліції. Завдяки своєчасній реакції касирів наряд охоронної компанії прибув через кілька хвилин після спрацювання «тривожної кнопки» та переправив злочинця в найближче відділення поліції. Грабіжник-невдаха виявився 18-річним жителем одного із сіл Болградського району Одеської області, який, мабуть, тепер продовжить свою освіту в тюремних стінах.

За фактом спроби пограбування банківського відділення відкрито кримінальне провадження. Клієнт, який допоміг убезпечити жінку та затримати грабіжника, отримає від ПриватБанку грошову премію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В Одесі клієнт ПриватБанку «скрутив» грабіжника*
16 серпень, 2016, 12:27