Ющенко у Луцьку назвав Об’єднану опозицію одним з кращих кремлівських проектів*

Ющенко у Луцьку назвав  Об’єднану опозицію одним з кращих кремлівських проектів*
Лідер партії «Наша Україна» Віктор Ющенко вважає, що Об’єднана опозиція не може бути дієвою, адже не включає у себе усіх опозиційних сил.

Про це Президент України 2005-2010 років розповів під час прес-конференції 18 вересня у Луцьку.

Він зазначив, що сумнівається в ефективності і результативності опозиції. Мовляв, про яке об’єднання може йти мова, якщо до Об’єднаної опозиції нині не входить десяток партій, які йдуть зі статусом опозиційних.

На думку Ющенка «так звана об’єднана опозиція» - один з кращих «кремлівських проектів в Україні».

Як доказ Ющенко навів голосування за мовне питання під час якого проект влади підтримали 30 депутатів від «Батьківщини».

«У нас є дві політичні сили, які завжди будуть сповідувати війну і вас запрошувати на війну, які виходять з гаслом: хто не з нами, той проти нас», - зазначив Ющенко.

Лідер «нашоукраїнців» каже, що держава потребує нині відновлення ключових питань державотворення: відстоювання свободи, демократії і національної ідеї, а не вірити обіцянкам про високу зарплату і пенсію.

«Якщо це нація хоче встати з колін, то на перше місце ми повинні поставити політику національного відродження з національною ідеєю. Запитайте у будь-якого політолога і він вам відповість: проблема номер один України – слабка внутрішня інтеграція, слабка єдність, помісність. Нація, що не вирішила національне питання не може бути успішною в економічних чи соціальних ініціативах, реформах», - каже Ющенко.

Колишній глава держави нагадав, що за час свого керування країною економічні темпи розвитку не опускалися нижче 7% і були одними з найвищих у Європі, а країна за п’ятирічку отримала в п’ять разів більше інвестицій ніж за попередню п’ятирічку.

«Ми підходимо до виборів 28 жовтня,а третина українців не визначилися. 14% кажуть, що ми ні за кого не будемо голосувати, а 16%, що ми не знаємо за кого голосувати. Це коли-небудь було? Нам потрібно обирати стратегію, програму 28 жовтня, а не обличчя: нове, старе, лисе чи кучеряве», - каже Ющенко.

Лідер «Нашої України» зазначає, що на виборах його партія планує набрати 9-10% голосів та 40-50 місць для депутатів-мажоритарників. Він не виключає, що не буде кооперуватися з іншими патріотичними силами, які не будуть допускати антинаціональних ініціатив.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ющенко - найкращий український президент!
Долучайтеся! http://vk.com/yushchenko_tak
Відповісти
Ющенко - це гробовщик народного духу, Джек-потрошитель народної віри!
Відповісти
Боже, що воно мололо, та ж його вже бридко слухати, нема сили.... невже на це ще хтось ведеться...
Відповісти
"ВР" - ви шулєри!
Коментарі які вам не подобаються ви не публікуєте.
Ви перепутали свою "дрєвню" професію, до журналістики ви не маєте відношення.......
Відповісти
Невиправдані надії та втрачені 5 років
Відповісти
Политическое убожество. Сгинь.
Відповісти
Потерпіть до 28 жовтня, а там Ющ зі своїми 0,1% знову займеться пасікою...
Відповісти
Ющенко - найкращий український інцидент!
Відповісти
Я боровся за Ющенка і активно підтримував його команду в душі. Але ні один політичний діяч за останні 100 років так не розісрав свій рейтинг, як він - 4,8% голосів на состанніх президентських виборах. Немає порівняння. Щоправда, ще Богдан Шиба мав такий "рейтинг" на другу каденцію, але то інший рівень. Селюки є селюки. Вони й в Африці такі. Це нонсенс! Матеріал в книгу рекордів Гіннеса! Ото ж, сидів би тихо зі своїми бджолами і не рипався. Таким хлопятам тільки пасікою займатись. Та й то, можуть бджоли закусати. Шкода по-людськи цих хлопят-невдах.
Відповісти
У світовій історії, мінімальний відсоток, який отримував діючий президент після виборів, мав президент Словаччини Рудольф Шустер на виборах 2004 року - 7,4%. Ющенко побив світовий рекорд і за результатами останніх виборів отримав 5,45% голосів.
Відповісти
Останні новини
Ющенко у Луцьку назвав Об’єднану опозицію одним з кращих кремлівських проектів*
18 вересень, 2012, 17:43