Як будують новий житловий квартал у Луцьку: зйомка з висоти пташиного польоту. ФОТО. ВІДЕО

Як будують новий житловий квартал у Луцьку: зйомка з висоти пташиного польоту. ФОТО. ВІДЕО
У першому під’їзді житлового комплексу «Супернова», який зводять в районі вулиць Львівської та Потебні у Луцьку, завершується зведення фундаменту. Паралельно тривають роботи із влаштування монолітної фундаментної плити під другим під’їздом та підготовка котловану для зведення третього.

Нагадаємо, однією із особливостей проекту житлового комплексу «Супернова» є те, що кожен під’їзд буде окремою будівлею. Це забезпечить кожній квартирі без винятку неперевершений вигляд із вікна на ботанічний сад та берег Стиру.

«Готуємо до початку будівництва вже третій котлован. Загалом викопали 7 тисяч кубів землі, зараз засипаємо піском і невдовзі будемо заливати подушку. Другий під’їзд уже готовий до залиття фундаментної подушки, і до 20 серпня будемо повторювати власний рекорд. Адже на подушку під першим під’їздом пішла рекордна кількість матеріалів – 714 кубів бетону та 45 тонн арматури», – розповів генеральний директор будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський.



Для зведення фундаменту використали 750 фундаментних блоків та 100 кубів бетону. За кілька днів будівельники обіцяють перекрити фундамент плитами та розпочати будівництво поверхів.

Будівельна компанія «Інвестор» надалі обіцяє інформувати про хід будівельних робіт, аби волиняни мали можливість спостерігати за тим, як у Луцьку зводять новий житловий квартал.

Довідково:

Житловий комплекс «Супернова» налічуватиме 752 квартири, з яких 463 – однокімнатні, 259 – двокімнатні та 30 – пентхауси. Завдяки такій кількості помешкань, «Супернова» стане домівкою для більше двох тисяч мешканців. Площа земельної ділянки, на якій розташований житловий комплекс, – 5,6 га. Така цифра підказує, що комплекс не буде гамірним і надміру багатолюдним: показник густоти населення тут становитиме 314 жителів на гектар (середній у Луцьку – 1000 мешканців на гектар).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а нашо в фундаменті вікна?
Відповісти
на скільки розуію, отвори для дверей підвальних приміщень?!
Відповісти
Гарний, маштабний проєкт! Дай бог Вам його реалізувати і не збанкрутувати! Хай щастить!!!
Відповісти
А я бажаю трохи хоча б правди людям казати!Далі "супернови"для полішуків не думайте і рипатися і вирубувати скевер!Парк для поч. центральний до ладу приведіть!
Відповісти
Цікаво, а чого тільки пупернови звіти викладають після того як кожну цеглину покладуть? В Луцьку є багато інших цікавіших проектів
Відповісти
А якшо це на правах реклами то хай зірочку біля заголовку дають
Відповісти
Останні новини
Як будують новий житловий квартал у Луцьку: зйомка з висоти пташиного польоту. ФОТО. ВІДЕО
16 серпень, 2016, 14:32