За вступ до навчального закладу директор вимагала хабар. ФОТО

За вступ до навчального закладу директор вимагала хабар. ФОТО
У Луцьку за вступ до навчального закладу директор вимагала хабар у розмірі 500 доларів США.

Затримали її оперативники Управління захисту економіки під час одержання хабара, - повідомляється на сайті ГУНП у Волинській області.

До працівників УЗЕ звернувся мешканець міста. Він повідомив, що за його зарахування до коледжу директор вимагає гроші - 500 доларів США.

За даним фактом слідчим Головного управління Національної поліції України у Волинській області було відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

12 серпня оперативники Управління захисту економіки та слідчі затримали директора в службовому кабінеті. Вона одержала частину неправомірної вигоди - 300 доларів США за зарахування на навчання у даний заклад.

Крім того, під час огляду службового кабінету поліцейські виявили ще 20 тисяч гривень.

За вимагання та одержання неправомірної вигоди правопорушниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це роблять усі, а директорка школи-гімназії №14,як брала в гімназію,за гроші.З сусідньої вулиці мого сина не взяла, а з сіл і з центру Луцька,будь ласка,гроші дав,вчися.
Відповісти
Бывший директор недужко Всегда вымагал и брал по 300 баков и что с этого.Директор Школы -10 тоже хорошо берет.Все берут.А директор школы 21 тот просто Берет даже НОгами и что с Этого а кто не берет.Недужко заставлял делать минет молодым учихам те молчали и сосали.
Відповісти
чому Ви, молода учиха, називаєтесь ніком "сраний луцьк" ?
Відповісти
Директор 3 луцької школи хабарник зі стажем, там ціла піраміди хабарників
Відповісти
ну то якщо ви всі знаєте про цих хабарників то скільки діла поліція номер 102 .і доказуйте
Відповісти
ну от і я про це пишу. знають, а лише тут ??? що це дасть? що оце тут дасть?Ви зробіть, почніть, а то лише тут писаки вміють писати!
Відповісти
Чистої води підстава, зараз в Коледжі недобір, а то при вступі вимагала 300 доларів, брєд, там все навчання платне,при якому вступі, краще б більш правдоподобнішу схему придумали,чиновники міняються, схеми ті самі, просто комусь місце директора треба, а Наталю Степанівну жаль, порядна жінка, за чесність поплатилась.
Відповісти