Міліція назвала причину вибуху автівки у Луцьку

Міліція назвала причину  вибуху автівки у Луцьку
Попередня причина вибуху в автомобілі, який стався у Луцьку на вулиці Градний Узвіз – необережне поводження легкозаймистими вибухонебезпечними речовинами.

Про це повідомив заступник начальника УМВС України у Волинській області полковник міліції Олександр Никитюк, інформує прес-служба волинської міліції.

Нагадаємо, у вівторок, 18 вересня, на вулиці Градний Узвіз, що в обласному центрі Волині, в автомобілі «Мерседес-спринтер» стався вибух, внаслідок якого водій отримав термічні опіки.

Через це водій, 25-річний житель Маневицького району отримав опіки другого та третього ступеню і був госпіталізований у Луцьку міську клінічну лікарню.

«У результаті вибуху пошкоджений багажний відсік транспортного засобу «Мерседес-спрінтер». Попередня причина – необережне поводження легкозаймистими вибухонебезпечними речовини, можливо, порохом. Власник автомобіля, він же потерпілий, одразу був госпіталізований, – повідомив заступник начальника УМВС України у Волинській області полковник міліції Олександр Никитюк.

Від вибуху пошкоджені вікна на задніх дверцятах, бокові дверцята автомобіля та оббивка багажного відділення.

«При огляді місця події виявлено ряд речовин. У подальшому буде проводитися дослідча перевірка, призначено відповідні експертизи, за результатами яких і буде встановлено причину вибуху», – розповів слідчий Луцького МВ УМВС України у Волинській області Сергій Ткачук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: НП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Міліція назвала причину вибуху автівки у Луцьку
18 вересень, 2012, 18:02