Луцький суддя не з'явився на розгляд справи щодо порушення ПДР. ВІДЕО

Луцький суддя не з'явився на розгляд справи щодо порушення ПДР. ВІДЕО
Суддя Луцького міськрайонного суду Андрій Подзіров, який намагається скасувати постанову патрульної поліції, складену на нього у січні цього року, не з’явився на засідання, під час якого мали заслухати свідка автопригоди.

Таким чином ні самого позивача, ні представника на призначену годину в Рожищенському районному суді не було, - повідомляє Громадське.Волинь.

Про причини ніхто не повідомляв, – зауважив головуючий у справі суддя Сергій Панасюк.

До слова, на цей день у судді-скаржника не було заплановано жодного засідання. Принаймні його прізвища немає у списку справ, призначених до розгляду в Луцькому міськрайонному суді на 16 серпня.

Разом з тим на засідання прибули: відповідач – рядовий патрульної поліції Луцька Павло Новосад, представник відповідача – юрист Департаменту патрульної поліції Марія Кондюк і свідок у справі Сергій Матіюк.

Через відсутність позивача вислухати свідка так і не довелося. Головуючий суддя Сергій Панасюк переніс слухання на 23 серпня.

Нагадаємо, з березня 2016 Рожищенський районний суд розглядає справу за позовом судді Подзірова до рядового патрульної поліції Луцька Новосада. Позивач, який визнає, що порушив правила дорожнього руху, здійснивши зупинку під знаком, що її забороняє, вимагає скасувати постанову про адмінстягнення у розмірі 255 гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не хоче далі позоритись.Правильно зробив.Але попередньо потрібно було повідомити суд.Не по суддівські поступив....
Відповісти
А чому Панасюк 6 місяців розглядає справу якаб мала бути вирішена за 10 днів чи йому в тих Рожищах що КАС України що КПК то все одне і теж? Працівникі суду зробіть вашому судді табличку строків розгляду по різним процесуальним кодексам а то ж він переатестацію непройде по критерію знання законодавства. А суддя занадто терпеливий за такі порушення ВККС вжеб давно як мінімум догану Панасюку вліпилап.
Відповісти
рука руку миє...
Відповісти
Суддя не з"явився на засідання... Суддя Чаус не з"явився на допит... Та гнати в шию таких суддів! - куди дивиться вища рада юстиції ?..
Відповісти
Нічого не заважало розглянути справу без позивача, ящо позивач чи представник не з"явилися і про причини не повідомили.
Очевидно, що позивач справу не виграє, тому і пустив все на "самотік".
Головуючий мав відмовити у задоволенні позову, адже "крайня необхідність" фактично не доведена і нехай позивач іде в апеляційний суд, якщо совісті і честі не має.
Відповісти
а в апеляційному суді Філюк,якого Подзіров відмазав від штрафу та нагородив персональним дорожнім знаком.
Відповісти
а ось і ні, бо це буде львівський апеляціний суд))
Відповісти
а хіба так важко визнати провину і заплатити даний штраф??? позорище...
Відповісти
А в чому вина дитина плакала , подивіться попереднє відео коп сам каже що така зупинка то крайня необхідніст що виключає адмінвідповідальність згідно КУПАП тобто фактично визнає незаконність своєї постанови в мене питання лише чому той Панасюк справу вже пів року розглядає хоча мав за 10 днів.
Відповісти
Останні новини
Луцький суддя не з'явився на розгляд справи щодо порушення ПДР. ВІДЕО
16 серпень, 2016, 20:23