Луцьк відтепер фінансуватиме ще й податківців

Луцьк відтепер фінансуватиме ще й податківців
Програма центру обслуговування платників Луцької ОДПІ передбачає фінансування у розмірі півмільйона гривень. Зауважимо, що цього року луцькі податківці зібрали вже понад 317 млн грн, що на 50 млн більше, ніж заплановано.

Про це йшлося під час сьогоднішнього засідання Луцького міськвиконкому.

«Нам потрібно щороку півмільйона гривень. Це не для працівників ДФС, це на канцтовари, програмне забезпечення, інші розхідні матеріали, це для обслуговування клієнтів. Зараз знову «підуть» субсидії. І обслуговування буде не на найвищому рівні», - пояснила начальник Луцької об’єднаної державної податкової інспекції Світлана Сава.

Зараз луцькі податківці забезпечені на 25% від потреби.

«Коли ми приймаємо рішення про ремонт якоїсь вулиці, то ми і виділяємо фінансування на це. А тут якось не зрозуміло. Держава прийняла рішення про матеріальне забезпечення свого територіального органу, а фінансувати маємо ми?» - обурювався член виконкому Михайло Щур.

«Ми вже фінансуємо п’ятий чи шостий орган. Я вже заплутався. І одна поліція, й інша, і казначейство тепер будемо фінансувати. Певно, вони бачать, що ми можемо. У законі пише, що основні функції має фінансувати Київ. Я звертаюся до всіх керівників цих органів: працюйте з Києвом щодо фінансування», - зауважив перший заступник міського голови Тарас Яковлев.

«Хтось приймає бюджет в 4 години ночі. А хтось потім з великими очима дивиться на ці рішення. Це просто програма. Щодо фінансування, то воно має бути спільним. Я обіцяю долучитися на рівні Державної податкової», - сказав Микола Романюк.

Члени виконкому погодили Програму підтримки центру обслуговування платників.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нарешті дочка зі своєі зарплати не буде виділяти на бумагу, конверти ,ручки,,,
Відповісти
Останні новини
Луцьк відтепер фінансуватиме ще й податківців
17 серпень, 2016, 10:33