ПриватБанк допоможе волинським держслужбовцям з електронною декларацією*

ПриватБанк допоможе волинським держслужбовцям з електронною декларацією*
ПриватБанк запустив сервіс, що допоможе волинським державним службовцям швидко та правильно заповнити декларації про доходи в електронному форматі.

Як повідомила прес-служба Північно-Західного РУ ПриватБанку, перш за все банк готовий надати держслужбовцям сервіс «Електронно-цифровий підпис», за допомогою якого можна подати електронну декларацію про доходи.

Замовити сертифікат для підписання декларацій з ЕЦП можна в електронному банку Приват24, розділ «Усі послуги» > «Бізнес» > «Замовити, додати сертифікат».

Також на допомогу волинським держслужбовцям ПриватБанк надає послугу формування податкових виписок в електронному форматі через Приват24. За допомогою цього сервісу в два кліки можна отримати необхідні для внесення в декларацію виписки про доходи та витрати за рахунками, що відкрито в банку.

За інформацією прес-служби Північно-Західного РУ ПриватБанку, тепер отримати необхідну інформацію для заповнення декларації можна з дому або офісу, витративши на це кілька хвилин.

Звичайно, всі дані передаються в зашифрованому вигляді. Так що політики та зірки шоу-бізнесу, як і решта користувачів Приват24, можуть бути спокійні.

Інформацію для заповнення декларації можна легко знайти в Приват24 – меню «Усі послуги» > «Послуги» > «Створити довідку».

Нагадаємо, система подання та оприлюднення декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоуправління, доступна з 15 серпня 2016 р. на офіційному сайті Національного агентства з питань запобігання корупції, згідно з рішенням НАЗК «Про початок роботи системи подання та оприлюднення декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоуправління» №2 від 10 червня 2016 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Точно "допоможе"! :) За певну суму приховає награбоване-вкрадене! :)
Відповісти
скрізь брехуни і крадії , розкрадають а потім мають збрехати
Відповісти
Давайте список хто, скільки і де живе будемо грабити скотиняк. Вернемо свої хабарі взад і дітям АТО
Відповісти
Почни працювати з 18 років з 9 до 18 год і заробиш
Відповісти
Злодіі поспішають з деклараціями ,поки нема сертифікату .Любі друзі президента на коні.
Відповісти
Останні новини
ПриватБанк допоможе волинським держслужбовцям з електронною декларацією*
18 серпень, 2016, 10:09