Дідусь намагався перевезти контрабандні сигарети, сховавши під сіном у підводі. ФОТО. ВІДЕО

Дідусь намагався перевезти контрабандні сигарети, сховавши під сіном у підводі. ФОТО. ВІДЕО
Спробі жителів прикордоння незаконно перемістити сигарети через Західний Буг запобігли прикордонники відділу «Грабове» Луцького загону.

Цього разу контрабандисти вирішили залучити для доставки курива місцевого дідуся, - повідомляє Державна прикордонна служба України.

Відпрацьовуючи оперативну інформацію щодо протиправної діяльності на одному з напрямків, близько 18-ї години вечора прикордонний патруль виявив невідомого. Він на гужовій підводі перетнув контрольно-слідову смугу та попрямував у бік державного кордону. Під час перевірки документів 71-річний житель с. Грабове заявив, що їде на свою ділянку сінокосу. Але прикордонники оглянули підводу та виявили під сіном 12 пакунків сигарет. Дідусь зізнався, що перевезти тютюнові вироби він погодився за винагороду, яку йому пообіцяли невідомі.



Наразі триває встановлення кола причетних осіб та організаторів незаконного переміщення підакцизних товарів. 6 тисяч пачок сигарет без акцизних марок передадуть до фіскальних органів. А громадянина України буде притягнуто до відповідальності за порушення законодавства з прикордонних питань.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так, оце ж у нього кобила ніяк не може накуритися. Скотиняка !
Відповісти