У Ковелі на місці колишнього єврейського кладовища масових заходів не буде

У Ковелі на місці колишнього єврейського кладовища масових заходів не буде
16 серпня цього року в деяких електронних ЗМІ, за словами одного з депутатів обласної ради, з’явилося суб’єктивне й упереджене повідомлення про розгляд на засіданні бюро Волинської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» інформації, поширеної в соціальній мережі, про можливе проведення в місті Ковелі масових заходів на місці колишнього єврейського кладовища.

Волинська обласна партійна організація ВО «Батьківщина» офіційно заявляє, що 12 серпня на своєму засіданні члени бюро, обговорюючи зазначену інформацію, підтримали пропозицію Віктора Олійника та Григорія Пустовіта щодо засудження будь-яких проявів антисемітизму та заперечення Голокосту. Таке рішення було ухвалено одноголосно всіма присутніми членами бюро обласного партосередку.

Бюро також доручило керівництву міста Ковеля публічно роз’яснити позицію міської влади щодо порушеної проблеми, оприлюднити її в засобах масової інформації.

"Партія «Батьківщина» завжди допомагала і буде допомагати громадським організаціям, релігійним громадам в увіковічненні пам’яті жертв злочинів проти людяності (Голодомору, Голокосту, масових депортацій тощо), жертв війни, борців проти нацизму та тоталітаризму. Так, минулого року, з ініціативи міської влади Ковеля, на вулиці Брестській було встановлено пам’ятний знак на місці, де в роки Другої Світової війни був вхід до концтабору.

Керуючись принципами людської моралі і законами України, ми і надалі будемо сприяти відродженню гуманістичного ставлення до місць масових поховань людей", - йдеться в повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Штучно роздмухують єврейське питання! Навіщо? Вам це вигідно? Чому? Чи не краще говорити про непомірні тарифи і як їх знизити?
Відповісти
А ще краще написати нарис про те, що приснилося старій бабі десь у селі.
Відповісти
На пропозицію Віктора Олійника та Григорія Пустовіта, зверне увагу Тимошенко. І підвищить їх у посаді.
Відповісти
Як не буде якщо цирк має бути там десь приїде на днях
Відповісти
Останні новини
У Ковелі на місці колишнього єврейського кладовища масових заходів не буде
17 серпень, 2016, 13:11