Чи виконає заступник міського голови обіцянку, дану АТОвцям? ФОТО

Чи виконає заступник міського голови обіцянку, дану АТОвцям? ФОТО
Підтримка демобілізованих учасників антитерористичної операції у їх соціальній адаптації до мирного життя та інтеграції їх на ринок праці – одні з пріоритетних завдань сьогодення. Проте робочі місця в Україні «дефіцитні» для усіх громадян, не кажучи вже про тих, хто щойно повернувся з бліндажів та окопів.

До редакції ВолиньPost звернулися демобілізовані бійці Валерій Чернюк, який служив у 72 ОМБР, та Ігор Родзевич- з 51 ОМБР.

Вони розповіли, що зустрілися із заступником міського голови Сергієм Григоренком у Пенсійному фонді, де розповіли йому про проблему, яка їх спіткала, коли вони повернулись з фронту. Ця проблема - працевлаштування. Вислухавши бійців, Григоренко запевнив, що допоможе їм та працевлаштує.

Нагадаємо, близько місяця тому у Луцьку з ініціативи проекту "Армія Гідності" відбувся круглий стіл, де вирішували саме проблему працевлаштування. Там Григоренко сказав, що міська рада по можливості сприятиме в допомозі АТОвцям у цій проблемі.

"Проблема працевлаштування є актуальна вже досить тривалий час. Проте ніхто не шукає можливостей, щоб якось її вирішити. Я був мобілізований з 11 березня 2015 року до 7 квітня 2016 року. Вже близько 4 місяців я не можу знайти місце роботи, і причини на це знаходять різні. Ми щиро сподіваємося, що все ж таки нас почують і нам допоможуть",- зазначив Валерій Чернюк.

Журналісти ВолиньPost звернулися до Сергія Григоренка, аби він підтвердив або спростував цю інформацію та надав коментар, чого варто очікувати демобілізованим бійцям.

"Я вчора справді спілкувався з цими хлопцями. І так, така домовленість у нас була. У них обох є водійські права, тому ми вирішили, що можна влаштувати їх водіями. Зараз я веду перемови з перевізниками і думаю, що за місяць усі питання вдасться владнати. Якщо інші учасники АТО мають водійську категорію С або є автомеханіками, я теж запрошую їх до співпраці. Будемо сприяти їхньому працевлаштуванню як в АТП, так і в ЛПЕ", - зазначив заступник міського голови Сергій Григоренко.

Журналісти ВолиньPost спостерігатимуть за розвитком подій та повідомлять, чи виконав обіцянку чиновник.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
пащ підставив мене
Відповісти
Нормальний чоловік, сказав-зробить!
Відповісти
Дай Бог щоб так і було...
Відповісти
Хоч хтось щось хоча б намагатиметься зробити!!
Відповісти
Останні новини
Чи виконає заступник міського голови обіцянку, дану АТОвцям? ФОТО
17 серпень, 2016, 14:57