У Луцьку жінка хоче бути членом виборчкому відразу від 18 партій

У Луцьку жінка хоче бути членом виборчкому відразу від 18 партій
Одна й та ж сама людина 18 вересня подала документи до Луцької окружної виборчої комісії на членів дільничних виборчих комісій відразу від двох десятків партій.

Про це повідомила Прес-служба Волинської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

Уповноважена на підставі довіреності особа –Любов Володимирівна Грицюк – вже зробила подання до Луцької окружної комісії на членів ДВК від таких партій, як: Соціал-патріотична асамблея слов’ян, Народно-трудовий союз України, «Русь єдіная», Ліберальна партія України, Українська партія «Зелена планета», «Руська єдність», Козацька українська партія, Політична партія малого та середнього бізнесу, Народна екологічна партія, «Русскій блок», партія «Народний порядок», Демократична партія угорців України, Всеукраїнська партія трудящих, Патріотична партія України, «Братство», ВО «Центр», Вітчизна, «Єдіная родіна».

На цьому громадянка Грицюк не заспокоїлася і продовжує вносити подання від різноманітних партій, які переважно є маловідомими учасниками виборчого процесу, - стверджує прес-служба «Свободи».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори-2012
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Липины?
Відповісти
Ні. Технологія така - чим більше партій, тим більше шансів, що саме вони попадуть під час жеребкування в члени комісії. А після того, як партія отримала місце в комісії, вона вносить подання на заміну свого члена "потрібною людиною". Стаття про цю технологію є на "Українській правді" - http://www.pravda.com.ua/articles/2012/09/18/6972914/
Відповісти
Причому, вона не порушила виборчого законодавства...
Відповісти
Так отож. Саме на це й розраховані такі технології - юридично все правильно, а фактично - порушення й махінації
Відповісти
За антуражем бабусі упущено те, що ще з десяток подань внесено іншими особами, але документи (подання, більше 30-ти) привезені разом. Курував весь процес головний волинський захисник прав споживачів, а допомагала йому, серед інших, секретар пана Башкаленка. Отже, звідки ноги ростуть - зрозуміло.
Довідково - переважна кількість технічних працівників прийнятих на роботу в ОВК є активними членами (або прихильниками) ПР!
Відповісти
Так я й підозрювала...
Відповісти
Вчора розповіли знайомі, що обдзвонювали людей, які подані на членів ДВК одією "бабусиною" партією. Так от: більшість номерів телефонів не закріплені за жодним абонентом, або вони поза зоною досягнення. До кількох вдалося додзвонитися - це люди зі Сходу, які не писали ніяких заяв на вибори. Одна джіночка лише сказала, що писала заяву, і то в на члена ДВК від партії регіонів. Зрозуміло, що коли одна з таких партій отримає номер при жеребкуванні, то там буде 100 відсоткова заміна поданих кандидатур на потрібних людей.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку жінка хоче бути членом виборчкому відразу від 18 партій
19 вересень, 2012, 10:17