Головного інженера «Володимир-Волинськтеплокомуненерго» в кайданках повезли в лікарню

Головного інженера «Володимир-Волинськтеплокомуненерго» в кайданках повезли в лікарню
17-го серпня на комунальному підприємстві “Володимир-Волинськтеплокомуненерго” трапився скандал за участю головного інженера Ярослава Жука.

Близько 17-ї години журналісту інтернет-видання “БУГ” повідомили, що, ймовірно, головний інженер теплокомуненерго Ярослав Жук знаходиться в стані алкогольного сп’яніння на робочому місці.

Прибувши на підприємство, журналіст застала картину, коли в поліцейській машині знаходився Ярослав Жук в кайданках.

“О 16:45 я зайшла до Ярослава Івановича в кабінет. Там проходила нарада. Через те, як він розмовляв, а також через характерний запах, спитала у нього, чи вживав він алкоголь. Він відповів, що так. Після цього я запропонувала пройти тест на алкоголь в лікарні та скласти відповідний акт. Спочатку Ярослав Іванович погодився, але, коли приїхала поліція, почав чинити супротив правоохоронцям,” – розповіла директорка підприємства Анна Рубанова.

Після прибуття преси Ярослав Жук акцентував, що поліція “увірвалась в кабінет, коли проводив нараду”, а пізніше, після 17:15, говорив, що робочий час завершився, і він має право робити, що забажає. Також просив звернути увагу на той факт, що на нього одягли кайданки, як на злочинця.

Поліцейські викликали підмогу, посадили головного інженера до другого автомобіля та повезли до нарколога у Володимир-Волинське ТМО. Правильно пройти тест Ярослав Жук зміг з третього разу, і результат показав нуль проміле.

Депутат міськради Жук після такого результату запитав: “А що тепер будете робити?” Поліцейські відповіли, що доправлять у відділок поліції та складуть адміністративний протокол за супротив правоохоронцям.

На останок Ярослав Жук додав: “Це помста директорки за викриття…”.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Де правда...?
Відповісти
козел, напився на роботі, понервував всіх, а тоді ще й дурачком прикинувся
Відповісти
Так прилад показав 0 проміле...
Відповісти
ну мекнув трохи... з ким не буває./напевно прочитав про себе вчорашню статю/. але навіщо робити таке шоу??? тільки для того напевно щоб на даній підставі прибрати дану людину з займаної посади...
Відповісти
Останні новини
Головного інженера «Володимир-Волинськтеплокомуненерго» в кайданках повезли в лікарню
17 серпень, 2016, 20:48