У Горохівському районі затримали квартирного злодія

У Горохівському районі затримали квартирного злодія
Посеред дня в селі Зелене Горохівського району злодій викрав з будинку 62-річної місцевої жительки ювелірні вироби, гроші та фотоапарат, завдавши господині збитків на 5 тис. грн.

Поліція в день звернення постраждалої встановила особу крадія. Зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі, - повідомляє прес-служба поліції.

Учора, 17 серпня, за допомогою до поліцейських звернувся 62-річна жителька району й повідомила про крадіжку.

З’ясувалося, що 15 серпня, у час відсутності господині вдома, зловмисник пошкодив скобу вхідних дверей та потрапив до її будинку. Злодій викрав з помешкання цифровий фотоапарат «Samsung», ювелірні вироби та гроші. Сума завданих матеріальних збитків становить 5 тис. грн.

Оперативники встановили, що крадіжку скоїв 20-річний односельчанин потерпілої. До слова, його вже притягували до кримінальної відповідальності за аналогічний злочин, і чоловік перебував на іспитовому терміні відбування покарання.

За фактом крадіжки з проникненням слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Грузин чи активiст? Чи грузин-активiст?
Відповісти