ПриватБанк став партнером компанії InComm*

ПриватБанк став партнером компанії InComm*
ПриватБанк підписав угоду про співпрацю з компанією InComm, світовим лідером з випуску та продажу попередньо оплачених і подарункових карток, що дозволить українським користувачам комунікаційних, музичних, ігрових сервісів і програмного забезпечення купувати попередньо оплачені коди та ваучери для миттєвого поповнення власного рахунку або рахунку друга без додаткових комісій.

«Ми разом із InComm відкриваємо можливості мільйонам українців користуватися найпопулярнішими у світі сервісами напряму без зайвого «головного болю» і витрат на купівлю ваучерів у невідомих посередників, – говорить керівник департаменту e-commerce ПриватБанку Ольга Худик. – Купівля ваучерів через банк гарантує безпеку платежів і справжність кодів, що купуються», - повідомляє прес-служба ПриватБанку.

Як повідомили в банку, у рамках співпраці з InComm сьогодні у веб-версії Приват24 уже доступні ваучери Skype номіналом 10 та 25 USD, продаж поповнень Skype у мобільному додатку Privat24 буде доступний у другій половині серпня. У майбутньому компанії планують розширення переліку доступних продуктів, які можуть легко підключатися завдяки тому, що новий сервіс побудований на платформі Corezoid https://new.corezoid.com.

«Співпраця з ПриватБанком відкриває для нашого спільного проекту великі можливості з реалізації попередньо оплачених і подарункових продуктів будь-яких брендів. Запуск сервісу з оплати ваучерів Skype – це тільки перший крок нашого стратегічного партнерства» – коментує Frank Monaco, виконавчий віце-президент і генеральний директор InComm International.

Про ПриватБанк

ПриватБанк – лідер українського ринку й один із восьми найбільших банків у Східній Європі. ПриватБанк надає послуги понад 25 млн клієнтів. Згідно з дослідженнями ринку банківських послуг, проведеним GFK Україна, на кінець IV кварталу 2015 року 48,4% клієнтів українських банків скористалися послугами ПриватБанку і кожен третій Українець (39,3% опитаних) вважають ПриватБанк своїм основним банком. Сьогодні понад 10 млн клієнтів використовують онлайн-платформу ПриватБанку – Privat24, а понад 5,5 млн клієнтів використовують мобільну версію.

Про InComm

InComm, за рахунок глибокої інтеграції з системами роздрібної торгівлі ретейлерів, надає можливість підключення до різних сервіс-провайдерів, які дозволяють споживачам здійснювати продажі в понад 500 000 точках роздрібної торгівлі. Чи то активація попередньо оплаченого продукту, оплата рахунків, використання знижки за дисконтною карткою, покупка електронних товарів у магазинах або поповнення онлайн-акаунта, InComm надає унікальні можливості придбання подарунків, задовольнивши навіть покупців, які завжди перебувають в русі, та обслуговує споживачів, які працюють з готівкою.

InComm представлений у 31 країні та співпрацює з 206 компаніями по всьому світі. Головний офіс компанії знаходиться в Атланті, США.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
ПриватБанк став партнером компанії InComm*
19 серпень, 2016, 09:35