Скандал у «Володимир-Волинськтеплокомуненерго» триває: депутати «рятують» головного інженера. ВІДЕО

Скандал у «Володимир-Волинськтеплокомуненерго» триває: депутати «рятують» головного інженера. ВІДЕО
Вчора, 17 серпня, у Володимирі-Волинському на підприємстві «Теплокомуненерго» відбувалися бурхливі події - головного інженера підприємства у кайданках доправили в лікарню.

Проте на цьому історія не закінчилась, - повідомляє Володимир Медіа.

Подробиці – в коментарі директора підприємства Ганни Рубанової.

– Вчора наш головний інженер, технічний керівник перебував на роботі з ознаками сп'яніння. Ми викликали поліцію, яка й доставила його у Володимир-Волинське ТМО, щоб зробити пробу на вміст алкоголю в організмі, – розповідає пані Ганна. – Ми підготували відповідний лист, але в лікарні його не зареєстрували, а зареєстрували лише повідомлення поліції. Після цього, як стверджують представники лікувальної установи, була проведена так звана проба Рапопорта. Насправді ж, це не була проба Рапопорта, а лише застосування алкотестера. Тут простежується порушення працівниками лікарні.

Одразу ж після цього приїхали депутати з «Самопомочі» та почали нас ображати, закидати нам, що ми в чомусь винні, що ми неправильно чинимо з Ярославом Івановичем. Потім практично змусили нас пройти пробу на алкотестері, бо їм здалося, що я неадекватно поводжусь, у мене якийсь дивний колір обличчя. В результаті – я та наш юрист Антон Буднєвський здали пробу на вміст алкоголю в організмі. Результат – по нулях. Нашому юристу ще зробили забір крові на вміст алкоголю.

– Після того, як у вас взяли пробу на вміст алкоголю, історія мала якесь продовження?

– Ярослава Івановича, я знаю, забрала поліція у відділок, аби взяти відповідні пояснення. А ми ще довго спілкувалися з депутатами міської та обласних рад від «Самопомочі», які увесь час засипали нас усілякими звинуваченнями.

– Учорашні події якось вплинули на роботу підприємства?

– Зранку пройшла нарада. Мені відомо, Ярослав Іванович з самісінького ранку побіг у міський поліцейський відділок подавати скаргу на тих поліціянтів, які його затримали. Я йому телефонувала, бо потрібно було виконувати чимало робіт, і у мене назбиралось чимало питань по роботі, але він слухавку так і не взяв. Наразі, як мені відомо, його немає на робочому місці. Мені він не повідомляв, куди і чому відлучився.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
МОЛОДЦІ! ДЕПУТАТИ ПРОСТО СУПЕР!
Відповісти
дупутати п...си, мис тамарой ходим парой, самонеміч немочна
Відповісти
Останні новини
Скандал у «Володимир-Волинськтеплокомуненерго» триває: депутати «рятують» головного інженера. ВІДЕО
18 серпень, 2016, 19:42