«Смак щасливих моментів» відчують на Сорочинському Ярмарку. ФОТО

«Смак щасливих моментів» відчують на Сорочинському Ярмарку. ФОТО
Торгова марка «Забіяка» вже вдруге бере участь у Національному Сорочинському Ярмарку, який щорічно проходить на теренах Полтавської області у селі Великі Сорочинці. Ковбасний виробник чи не єдиний представляє не тільки власну продукцію, але і Волинську область на всю Україну.

«Дуже приємно, коли підходять і згадують, що куштували нашу продукцію минулого року. І це споживачі практично з усієї України, які особисто переконалися в тому, що продукція ТМ «Забіяка» - справді смачна і якісна», – зазначає маркетолог компанії Максим Терещенко.

Крім того, нещодавно компанія завершила роботу над новим візуальним стилем, а разом з тим і емоційним наповненням.

«Продукція, яку ми випускаємо, часто є свідком яскравих подій у житті тих, хто її споживає. Ковбаски беруть із собою на відпочинок, до святкового столу, на родинну вечерю чи обід або ж просто смакують в компанії хороших друзів. Це наштовхнуло нас на ідею для рекламної кампанії і відразу визначило її назву – «Смак щасливих моментів».

Усіх охочих очікують на Сорочинському Ярмарку-2016, який розпочався 16 серпня і триватиме аж до 21-го. Тож усі встигнуть відчути своєрідний смак волинських ковбас та створити нові щасливі моменти разом з ТМ «Забіяка».





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.