Луцькому шпиталю передали автомобіль для перевезення поранених. ФОТО

Луцькому шпиталю передали автомобіль для перевезення поранених. ФОТО
Асоціація міжнародних автомобільних перевізників України подарувала Луцькому гарнізонному військовому госпіталю автомобіль для транспортування поранених бійців.

Передача автомобіля «Volkswagen Crafter» відбулася на території шпиталю 18 серпня, - повідомляє Волинський інформаційний портал.

Головний лікар Луцького військового гарнізонного госпіталю Олександр Хоменко розповів, що потреба в такому автомобілі є. Адже транспортувати поранених, на жаль, доводиться часто. Він подякував перевізникам за переданий автомобіль та вручив подяки.

Водій шпиталю Юрій Прокопчук розповів, що автомобіль обладнають для перевезення ліків та медичного обладнання в зону АТО, а також для перевезення поранених бійців до Луцька для подальшого лікування в госпіталі. За його словами, автомобіль вміщуватиме вісім лежачих місць для поранених та місця для двох санітарів. До того ж стан автомобіля дозволятиме їхати значно швидше, ніж нинішня техніка госпіталю, адже часто життя АТОвців вирішують лічені хвилини.

Генеральний директор Асоціації Петро Главацький запевнив, що з самого початку бойових дій Асоціація міжнародних автомобільних перевізників України не стоїть осторонь та намагається допомагати бійцям.

Автомобіль, який сьогодні подарували шпиталю, вже не перший, який організація передала українським бійцям. До того ж силами Асоціації відремонтовано чимало військової техніки й передано чималі кошти для покупки обмундирування.

Відомо також, що автомобіль 2012 року випуску для військового госпіталю Луцька купили в Німеччині за кошти перевізників. Половину суми зібрали волинські та рівненські перевізники.






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хороша машина. Сало возити - саме воно.
Відповісти
Да, сало из кацапских снегирей))
Відповісти
Останні новини
Луцькому шпиталю передали автомобіль для перевезення поранених. ФОТО
18 серпень, 2016, 23:38