У Луцьку нетверезий водій спричинив ДТП. ФОТО

У Луцьку нетверезий водій спричинив ДТП. ФОТО
Сьогодні, близько 18 години, на вулиці Карпенка-Карого, поблизу одного з торгових центрів, зіткнулись Mitsubishi Pajero та Fiat.

Автомобілі зазнали незначних механічних пошкоджень лако-фарбового покриття, - повідомляється на сторінці патрульної поліції у Фейсбук.

Водій Fiat був у стані алкогольного сп’яніння, перевірка показала 2,41 проміле алкоголю в крові.

На нього склали протоколи за ч.1 ст. 130 (керування у стані алкогольного сп’яніння), ст. 124 (порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та винесли постанову за ч.1 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред'явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії, реєстраційного документа на транспортний засіб) КУпАП.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
місячник безпеки руху, як їздили п'яні так і їздять, кількість дтп та крадіжок росте, ветеринар керує безпекою в місті і нікого не чує, віджимається на плацу((((
Відповісти
16 серпня близько 10 години вечора у місті Жовква оперативники Управління внутрішньої безпеки у Львівській області ДВБ НП України та представники прокуратури Львівської області провели обшук працівника патрульної поліції Львова і виявили та вилучили два пакети з порошкоподібною речовиною, схожою на наркотичну. Проведення цих заходів відбулося за сприяння керівництва патрульної поліції Львова. Певний час тривав збір доказів. Зараз прокуратурою Львівської області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст.364, ч.3 ст. 307 КК України, за фактом зловживання працівниками правоохоронних органів своїм службовим становищем та незаконного збуту наркотичних засобів організованою групою. Також слідчі встановлюють обставини придбання та причетність до можливого збуту наркотичних речовин. Патрульна поліція наголошує, що не буде приховувати факти неприпустимої поведінки своїх співробітників та рішуче реагуватиме на них.
Відповісти
До всіх! А як потрапили такі до патрульної поліції?????? Хто їх відібрав???? Коли вони почнуть відовідати перед Українським народом за свої "творіння"???? А ветеринарів в село до биків!!!!!! Там їх місце.
Відповісти
козли блін
Відповісти
Машина Захара
Відповісти
І водія і поліцейських відправити на фронт
Відповісти