Тимощук розповів, як не підчепити «зіркову хворобу»

Тимощук розповів, як не підчепити «зіркову хворобу»
Півзахисник збірної України та мюнхенської «Баварії» уродженець Луцька Анатолій Тимощук поділився своїми рецептом від футбольної зірковості.

Про це пише ТСН.

«Поради – це одне, але зовсім інша річ – як людина вихована. Багато що залежить саме від цього, від того, що в ній закладено, які цінності. Ніколи не можна дивитися на когось зверхньо, чи то партнери по команді, журналісти чи вболівальники. Хтось домігся більшого, хтось меншого, але набагато важливіше завжди залишатися Людиною!» – зазначив Тимощук.

Він вважає, що для того, щоб чогось досягти, треба працювати, бо футбол – це не талант, а праця.

«Кожен футболіст в юному і навіть трохи більш зрілому віці повинен розуміти, що футбол – це не талант, а праця. На моєму футбольному шляху я зустрічав багатьох хлопців, які, ще будучи, по суті, ніким, пускали все на самоплив, не прагнули рости, думали, що надалі майстерність буде приходити просто так.

Зараз дивлюся, де ці футболісти? Їх немає, або є, але перебувають вони далеко не на тому рівні, про який думали в молодому віці. З кожного матчу необхідно витягувати корисні уроки, трудитися на тренуваннях, зрештою, дотримуватися режиму. Не обов'язково бути непитущим або щось в цьому роді, але все має бути в міру і вчасно. А на першому місці завжди повинен залишатися футбол», – додав Тимощук.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Тимощук розповів, як не підчепити «зіркову хворобу»
30 грудень, 2011, 15:36