У ДТП на Волині постраждали троє дітей. ФОТО

У ДТП на Волині постраждали троє дітей. ФОТО
Учора, 18 серпня, на автодорозі поблизу села Павлівка Іваничівського району легковик «Skoda Octavia» зіткнувся з бусом «Volkswagen T5».

Внаслідок ДТП травмувалося четверо людей, троє із них - діти, - повідомляє ГУНП у Волинській області.

Автопригода трапилася по обіді. За кермом «Skoda Octavia» перебував 53-річний мешканець Іваничівського району. Ймовірно, водій не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем «Volkswagen T5» під керуванням 41-річного жителя Рівненської області.



Внаслідок ДТП постраждали четверо пасажирів «Volkswagen T5», мешканців Рівненської області. 36-річну та 10-річну пасажирок госпіталізували в реанімацію центральної районної лікарні. У неповнолітньої медики діагностували закритий перелом лівої ліктьової кістки зі зміщенням. У 36-річної постраждалої – закрита черепно-мозкова травма. Травмувалися також 14-річна дитина та немовля. У них медики виявили садна. Їх не госпіталізували.





За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Правоохоронці з’ясовують усі обставини пригоди.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не срравився з керуванням бо був пяний.
Відповісти
А ти був там? бачив?
Відповісти