ПриватБанк пiдтримав Technology Nation*

ПриватБанк пiдтримав Technology Nation*
Найбільший український банк ПриватБанк виступив інформаційним партнером всеукраїнської освітньої програми Technology Nation Фонду BrainBasket.

Разом з організаторами проекту банк звернувся до своїх клієнтів, які працюють у сфері IT, із пропозицією долучитися до програми безкоштовного навчання основам програмування та стати менторами Technology Nation, - прес-служба ПриватБанку.

«Ми раді, що відомий банк долучився до нашої ініціативи освітньої програми. Розуміння перспектив і значення IT-галузі в економіці країни є гарним свідченням чіткого бачення ПриватБанком важливості розвитку освіти у сфері інформаційних технологій, – зазначив Володимир Люлька, голова Фонду BrainBasket.

Як повідомили в ПриватБанку, співпраця з освітньою програмою не обмежуватиметься інформаційною підтримкою. ПриватБанк як одна із провідних ІТ-компаній країни активно впроваджує та підтримує програми навчання, підвищення кваліфікації та працевлаштування ІТ-фахівців.

«Ми й надалі будемо підтримувати розвиток культури програмування в Україні, команда розробників із ПриватБанку вже декілька років активно бере участь у різноманітних освітніх проектах як у самому банку, так і за його межами, – говорить маркетинг-директор ПриватБанку Сергій Даниленко. – Навички програмування, здобуті учасниками програми Technology Nation, можна буде з легкістю застосувати для розвитку сучасного фінансового ринку, у тому числі й в ПриватБанку».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну да еще, б деньги вкладчикам отдавал - был бы нормальный банк, а то виконавче провадження в Днепре на 100 млн. дол.
Відповісти