Луцьке підприємство електротранспорту відремонтували за 2,5 мільйони гривень. ФОТО

Луцьке підприємство електротранспорту відремонтували за 2,5 мільйони гривень. ФОТО
Під час одного з візитів на Луцьке підприємство електротранспорту міський голова Микола Романюк у розмові з трудовим колективом пообіцяв допомогти з ремонтом виробничих приміщень, які знаходяться у незадовільному стані.

Про це повідомляє відділ інформаційної роботи міської ради.

Зрештою, з міського бюджету було виділено 2,5 мільйони гривень на ці цілі.

Сьогодні міський голова Микола Романюк разом зі своїм заступником Сергієм Григоренком ознайомилися з результатами ремонтних робіт на Луцькому підприємстві електротранспорту.

У електротранспортному цеху, до якого входить й адмінкорпус, проведено ремонт даху, який протікав, замінено світлові ліхтарі та вікна.

Також здійснено роботи у приміщенні мийки, де щодня близько 100-110 одиниць транспорту проходять передрейсовий та післярейсовий технічний огляд, мийку. Тут відремонтовано підлогу, оглядові канави та дах.

Директор Луцького підприємства електротранспорту Ігор Грицюк зауважив, що у приміщенні мийки незабаром відремонтують стіни та замінять вікна. За його словами, у планах підприємства віддати мийку в аутсорсинг. Він зауважив, що для цього вже проведені підготовчі роботи, зокрема, встановлено окремі прилади обліку електроенергії та води.

Міський голова Микола Романюк залишився задоволеним результатами роботи. За його словами, були виділені кошти з міського бюджету на підтримку технічного стану ЛПЕ.

“Цей дах не ремонтували ще з часів будівництва підприємства, і він почав протікати. Мийка теж була у жахливому стані. Ми створюємо комфортніші умови для роботи працівників”, - зазначив він.














Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А в чому він має ходити? У в'єтнамках?
Відповісти
Гарна стала мийка.
Відповісти
Останні новини
Луцьке підприємство електротранспорту відремонтували за 2,5 мільйони гривень. ФОТО
19 серпень, 2016, 21:44