Волинські танкісти - найкращі в Україні. ФОТО

Волинські танкісти - найкращі в Україні. ФОТО
Упродовж п’яти днів на полігоні 1-ої окремої танкової бригади Оперативного командування «Північ» Сухопутних військ Збройних Сил України, що в Гончарівському на Чернігівщині, воїни-танкісти демонстрували свій професіоналізм в змаганнях з літнього військового біатлону, снайперської та флангової стрільби, подоланні перешкод, стрільби на великі відстані та «танкової каруселі».

В запеклій боротьбі перше місце та перехідний приз – металеву модель танка, вибороли військовослужбовці чотирнадцятої окремої механізованої бригади Оперативного командування «Захід» з Володимир-Волинського, - повідомляє Gorod.cn.ua.

Друге місце – у господарів турніру з першої окремої танкової бригади, а почесне третє місце посіли представники 17-ї отбр з Кривого Рогу.

Взвод-переможець отримав грошовий сертифікат номіналом двадцять сім тисяч гривень, по три тисячі на кожного, володарі срібних медалей – вісімнадцять тисяч гривень на всіх, а бронзові переможці – по тисячі на бійця. Кращих танкістів в окремих номінаціях нагородили відзнаками, цінними подарунками та грамотами Командування Сухопутних військ Збройних Сил України.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Українські танкісти кращі в Україні
Відповісти
Все це дякуючи World of Tanks!
Відповісти
Судячи з останнього фото, учасників у цьому "заході" було то всього четверо... Так що хтось таки мав посісти з цих чотирьох три призові місця!! Аха-ха-ха!!!!!
Відповісти