5 речей, які можна носити впродовж усієї осені. ФОТО

5 речей, які можна носити впродовж усієї осені. ФОТО
У світі моди існують речі, які можна носити упродовж усього наступного сезону.

Про це повідомляє видання fakty.ictv.ua, посилаючись на Vogue.

Зараз кінець літа, тож саме час купити 5 модних позачасових речей, які будуть модні восени.

Сукня на бретелях

Однотонна сукня на бретелях - завжди хороший вибір. Влітку його можна сміливо носити зі зручними беркенштоками, які з настанням вечора легко змінюються на витончені босоніжки, а восени зробити складовою частиною образу. Найбільш очевидний варіант - одягти під низ блузку або водолазку, але досвідчені модниці ризикують ще більше і добирають до такого вбрання широкі штани.

Ботильйони

Черевики з незвичайною фактурою або цікавим декором можна міксувати з речами максимально простими й утилітарними. Влітку це можуть бути легкі сукні, а восени - джинси або кюлоти.

Косуха

Косуха - позачасовий предмет гардеробу, але в теплу пору року якось хочеться урізноманітнити її суворий класичний вигляд. Наприклад, дизайнер Etro Вероніка Етро згадала про роки навчання в лондонському Сент-Мартінс, які припали на 1990-ті, і в новій осінній колекції представила байкерську косуху з квітковим принтом і аплікацією у вигляді дракона. Своїх функціональних якостей куртка не втратила, але стала виглядати значно ефектніше, особливо, якщо поєднати її з легкою короткою сукнею.

Спідниця-міді

Універсальна довжина міді вже кілька сезонів поспіль підкорює модні подіуми. Спідниця, що закриває коліна, але відкриває щиколотки, - ідеальний приклад того, як одна річ може бути актуальна весь рік. Наприклад, спідницю-плісе з осінньо-зимової колекції Gucci можна носити і з відкритими босоніжками, і з туфлями на плоскому ходу, і з об'ємним пальто, і з чобітьми на стійких підборах. До того ж вона буде досить святковою разом з блузкою, але при цьому складе і гідну пару функціональній чорній водолазці.

Коричнева сумка

Деякі модниці принципово влітку не носять чорні сумки і повертають їх у гардероби тільки з настанням вересня. Однак якщо є мета обрати тільки одну, але дійсно універсальну модель, варто звернути увагу на коричневу. Цей відтінок не менш функціональний, добре поєднується з усією теплою гамою відтінків, популярних восени, і ідеально вписується в низку літніх трендів - від бохо-шику до етно. Головне, щоб сумка не була зшита з дуже м'якої шкіри і тримала форму.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
5 речей, які можна носити впродовж усієї осені. ФОТО
20 серпень, 2016, 06:25