Літній сезон payWave - за безконтактні покупки повертаються відсотки*

Літній сезон payWave - за безконтактні покупки повертаються відсотки*
ПриватБанк підготував для своїх клієнтів чудову літню акцію! Все літо до 31 серпня клієнти отримують гарячі бонуси від суми купівель карткою Visa рayWave.

Нагадаємо, акція стартувала з 1 липня 2016, - повідомляє прес-служба ПриватБанк.

“Від суми здійснених у торгово-сервісній мережі безконтактних купівель у липні клієнтам повертається 5%, у серпні - 3%. Хто ще не встиг і планує відпустку або ж мандри можуть отримати багато гарячих бонусів, якщо зареєструються в акції, а хто ще не не має, то може оформити будь-яку картку Visa рayWave, - додає керівник напрямку розвитку програми «Бонус Плюс» Північно-Західного РУ ПриватБанку Вадим Стасюк - кожна безконтактна покупка повертає частину витрачених коштів на рахунок «Бонус Плюс», але не більше 600 грн на клієнта за весь двомісячний період акції”.

Дізнатися про деталі літньої акції та зареєструватися можна на офіційному сайті ПриватБанку. Її партнером є міжнародна платіжна система Visa International Service Association. Взяти участь в акції мають право всі дієздатні громадяни України, яким виповнилося 18 років, власники карток платіжної системи Visa з технологією безконтактних оплат рayWave.

Акція діє на всій території України за винятком областей, де триває антитерористична операція та на тимчасово окупованій території (Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, окремих районів, міст, селищ і сіл Донецької та Луганської областей).

Довідково: Увесь каталог партнерів “Бонус Плюс”, а їх майже 150 тисяч, тепер доступний у Вашому смартфоні. Програмою лояльності “Бонус Плюс” користується більше 20 тисяч клієнтів. На бонусних рахунках клієнтів ПриватБанку - більше 370 мільйонів. Де б Ви не були, можете завжди легко знайти адреси партнерів програми, щоб оплатити покупки або послуги бонусами, будете в курсі акцій і спеціальних пропозицій від партнерів програми “Бонус Плюс”.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Літній сезон payWave - за безконтактні покупки повертаються відсотки*
23 серпень, 2016, 09:52