Луцькі патрульні взяли участь у змаганнях з кросфіту. ФОТО

Луцькі патрульні взяли участь у змаганнях з кросфіту. ФОТО
Команда патрульної поліції Луцька взяла участь у змаганнях з кросфіту, які відбулись 21 серпня в центральному парку.

Дмитро Худич, Ігор Воронов, Андрій Хроль, Олександр Оліферчук, Сергій Либик зробили неймовірне та продемонстрували високий результат у всіх трьох комплексах вправ, - йдеться на сторінці патрульної поліції у Фейсбук.

Чудова фізична форма, витривалість та командний дух – цим відзначились учасники від патрульної поліції Луцька.

Окрім патрульних, у змаганнях взяли участь команди громадського формування «Варта порядку», Національної гвардії, а також спортивних клубів «Зевс» і «Щит Любарта».

Кілька годин підряд вони виконували перекидання колеса, виходи на турнік, махи гирі, фронтальне присідання, підтягування до перекладини, підйом штанги на груди та ряд інших вправ.

Судили чемпіонат сім професійних рефері, частина з яких були неодноразовими учасниками, призерами та переможцями чемпіонатів і кубків України з кросфіту.

У результаті змагань визначили три команди-переможниці. Крім того, організатори провели конкурс на кращого вболівальника, який отримав у подарунок безкоштовний сертифікат на відвідування спортзалу.

Організатори чемпіонату – Громадська рада при Волинській ОДА, Федерація кросфіту Волинської області, за підтримки Управління фізичної культури та спорту Луцької міської ради.

Довідково:
Кросфіт - це екстремальна система загальної фізичної підготовки, заснована на чергуванні, іноді випадковим чином, базових рухів з різних видів спорту (гирьовий спорт, важка атлетика, спортивна гімнастика, веслування, легка атлетика тощо), що виконуються з високою інтенсивністю. Це новий напрямок фітнесу, який пропагує стати фізично розвинутою людиною й мати не лише красиве тіло, а й міцне здоров'я. Це суміш важкої, легкої атлетики та гімнастики.
Суть кросфіту у тому, щоб підготувати тіло не лише до важких, а й до невідомих та екстремальних навантажень.

У результаті, кросфітер — це універсальний спортсмен, який має високу кардіореспіраторну підготовку, витривалість, м'язову силу, гнучкість, міць, швидкість, спритність, рівновагу, координацію і точність.

"Пишаємось нашими патрульними-спортсменами та дякуємо їм за отримані емоції!" - йдеться в дописі.



















































Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
добре сильні... але у змаганнях брали участь тільки ці хлопці чи були інші?? по фото видно що у заганнях брали участь тільки вони...шкода що не висвітлюють всіх хто був(((
Відповісти
? надцять фото з колесами...Дуже інформативно. Кожне підняття знімали?
А яке місце зайняли? просто прийняли участь?
Відповісти
Так хто виграв???))) чому не написали ... вангую - варта порядку, там вся еліта
Відповісти
Висвітлення Олімпійських ігор: у змаганнях взяли участь понад 250 країн з яких виявили 3 переможця, при цьому Україна зайняла достойне місце серед всіх, дякуємо нашим спорцменам
Відповісти
перше місце "зевс" (сбу) друге "Варта порядку" третє "Щит Любарта" Поліція і гвардійці були як барани, ні підготовки, ні техніки. боляче і соромно було дивитись на їх "потуги". Господи , кому довірили наш спокій і порядок!?
P.S. Якщо взяти до уваги що "Зевс" це профі які не перший рік займаються цим спортом, приймають участьу різних змаганнях, а Варта та Щит вперше "понюхали" такого пороху то вони СУПЕРМОЛОДЦІ!!!!!! Пеше місце вони по праву заслужили. СЛАВА УКРАЇНІ!!!!!!!!!
Відповісти
Так) не забудьте врахувати, що всі комплекси готували команди "варти порядку" та "щит любарта", відповідно 2 місяці останні тренувалися "обкатуючи" зазначені вправи..., а інші команди були ознайомлені із завданням за 5 днів до змагань....далі треба розповідати...????
Відповісти
Винайміть нормального фотографа.
Відповісти
Останні новини
Луцькі патрульні взяли участь у змаганнях з кросфіту. ФОТО
22 серпень, 2016, 12:04