Офіційно: поліція затримала підозрюваного у вбивстві Катерини Литкіної

Офіційно: поліція затримала підозрюваного у вбивстві Катерини Литкіної
Правоохоронці офіційно повідомили про оголошення підозри затриманому неповнолітньому, який може бути причетний до вбивства Катерини Литкіної.

Про це стало відомо сьогодні під час брифінгу в приміщенні Головного управління Національної поліції у Волинській області.

Нагадаємо, 3 серпня до Нововолинського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що 01 серпня о 23:30 год. її внучка Литкіна Катерина Сергіївна 1999 р.н. пішла гуляти та не повернулась. 11 серпня поблизу шахти № 3 у Нововолинську було виявлено тіло дівчини.

"Підозрюваний заперечив свою причетність до цього злочину. Ми отримали беззаперечні докази його провини. Це і матеріальні докази, і речові докази, які вилучені в ході проведення слідчих процесуальних дій у цьому провадженні. Також є докази, отримані завдяки нашій громадськості, яка офіційно співпрацювала з органами досудового розслідування - це показання свідків. Речові докази, які ми вилучили, належали потерпілій, а були вилучені у підозрюваного", - повідомила заступник начальника ГУ НП у Волинській області Наталія Пасічник.

Наразі хлопця утримують під вартою. Він - мешканець міста Нововолинськ, студент одного із навчальних закладів. Раніше до будь-якої відповідальності не притягався. Інший можливий співучасник злочину наразі знаходиться за кордоном, проте поки правоохоронці не мають доказів його причетності.

"В нього там сім'я і рідні", - повідомили правоохоронці.

До слова, покарання за такий злочин передбачає позбавлення волі до 15 років. Крім того, за одним із пунктів цієї статті, передбачається покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яке довічне.То з моїх податків його ще будуть годувати.Розстріл на місці.
Відповісти
визнати неосудним, але запхати на дніпро. єдине, там треба мотивувати персонал - і за місяць сізо здасться раєм, за півроку завиє і благатиме в б~га смерті, а за рік в напіввегетативному стані, з пролежнями на всю спину буде жерти одіяло і читати тапочки.
Відповісти
Розірвати!
Відповісти
на жаль, його не розірвуть, і схоже що навіть більше 10 років як неповнолітній на момент скоєння злочину він не отримає. і тих не відсидить, бо застосують закон гавченко і випустять по удо. я не знаю, не уявляю, звідки батьки в таких випадках беруть сили жити, приходить в голову тільки один-єдиний варіант: кожен день з відведеного покидькам терміну ув'язнення витратити на підготовку зустрічі їх з місць позбавлення волі. а далі як в "законослухняному громадянині", можна почати з відрізання пальців болторізами.
Відповісти
Останні новини
Офіційно: поліція затримала підозрюваного у вбивстві Катерини Литкіної
22 серпень, 2016, 12:22