Росіянин зарізав чоловіка на очах в десятка людей. ВІДЕО 18+

Росіянин зарізав чоловіка на очах в десятка людей. ВІДЕО 18+
За попередніми даними, причиною конфлікту стала жінка.

Повідомляє tsn.ua.

У російському Киржачі на очах у десятків людей сталася кривава різанина, проте жоден із очевидців не втрутився і не допоміг жертві нападника. Як повідомили в управлінні МВС Росії у Володимирській області, інцидент стався через аварію.

"Вдень 21 серпня на автодорозі в районі вулиці Шовковиків в місті Киржач сталася ДТП за участю двох автомобілів. Конфлікт, що виник між водіями одразу після зіткнення, швидко перейшов у бійку, в результаті якої один із учасників аварії завдав три ножових поранення 43-річному місцевому жителю", - йдеться у повідомленні.

Своєю чергою, посилаючись на автора відео, який зафільмував інцидент, телеканал "360" зазначає, що причиною трагедії став любовний конфлікт, а ДТП була спланована.

Як видно на відео, закривавлений чоловік намагається втекти від нападника, який із ножем біжить за ним, і просить про допомогу в очевидців. Натомість люди побоялися протистояти озброєному учаснику конфлікту, який добив пораненого чоловіка, що лежав на асфальті.

Також зазначається, що поранений чоловік помер в авто швидкої допомоги, яку викликали очевидці. Наразі правоохоронці затримали 42-річного вбивцю, за даними ЗМІ, чоловік розкаявся у скоєному, запевнивши, що діяв на емоціях.

УВАГА! Відео містить жорстокі сцени насилля!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бля...що за люли!? Відео зняти ніхто не боїться,а допомогти людині врятуватися від рук якогось виродка хоробрості не вистачає,все,що вони могли, то це кричати:"Он его убьет"!і далі стояти на місці.. Мужики йопта
!
Відповісти
Ох уж эти русские...
Відповісти
духовные скрепы, они такие...

Відповісти
того з ножем 10 разів можна було машиною збити, поки він жертву доганяв.
Відповісти
Останні новини
Росіянин зарізав чоловіка на очах в десятка людей. ВІДЕО 18+
23 серпень, 2016, 02:32