Рівненські водії-порушники приїхали «на розбірки» до луцьких поліцейських

Рівненські водії-порушники приїхали «на розбірки» до луцьких поліцейських
21 серпня, близько 6 години ранку, невідомі особи блокували в’їзд в Управління патрульної поліції у м. Луцьку.

Люди, які назвались «активістами», заважали перезмінці та вчиняли провокативні дії щодо патрульних, - йдеться на сторінці патрульної поліції у Фейсбук.

За попередньою інформацією, в цих осіб з Рівного трапився конфлікт з луцькими інспекторами на посту в Цумані, тож вони вирішили приїхати в Управління, щоб вимагати скасування адмінматеріалу.

Цікаво, що вони знали адресу Управління патрульної поліції в Луцьку, адже прибули на місце нібито з метою написання скарги, однак, коли їм повідомили, що в’їзд на територію здійснюється за перепустками, сказали, що «тут ніде не написано, що це Управління».

Близько 23 години, 20 серпня, одного з учасників блокування зупинили на посту в Цумані, оскільки він рухався у крайній лівій смузі, а не в крайній правій, чим скоїв адміністративне правопорушення. На нього склали постанову за ч.2 ст.122 КУпАП, що тягне за собою накладання штрафу в розмірі 425 гривень. Усе це зафіксовано на бодікамеру патрульних поліцейських.

Однак близько 6 години ранку водій з групою підтримки прибув на вулицю Залізничну, 15, аби вимагати скасування постанови. Понад 2 години вони блокували доступ працівників в Управління.

З особами спілкувались і командир батальйону, й інспектор відділу моніторингу. Вони наголосили чоловікам, що ті можуть оскаржити адмінматеріали чи дії патрульних в судовому порядку, згідно з законодавством.

Інспектор відділу моніторингу неодноразово наголошував, що перед тим, у телефонному режимі, пояснював по кілька разів, у чому суть здійсненого правопорушення та чому винесена постанова. Однак особи продовжували маніпулювати поняттями, окрім того, висловлювались некоректно щодо патрульних.

Оскільки було зрозуміло, що ці люди прибули під Управління з метою вчинення провокацій, на місце викликали слідчих, які з’ясують, чи є в діях осіб ознаки кримінального правопорушення через втручання в діяльність працівників правоохоронного органу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чому згыдно статуту полыцейського особа котра перешкоджає своїми діями проїзд чи рух службовим автомобілям -так яак дана ситуація знаходилася на територіїї поліції своїми вчинками вчиняли протиправні дії в даному випадку після словесного попередження дані особи мали звільнити проїзлджу частину службового приміщення . Якщо невиконуються протиправні дії цихосіб -а саме це і є протиправні дії які кваліфікуються захватом чи перешкоджанням виконанню службових дій дана поліція мала повне право використати проти них спец засоби а це саме від кайданок потім при непокорі спец засоби у вигляді сльозогіного газу а потім примінення сили. А читаючи приїали якісь ЛОШАРИ з Рівного і що що приїхали. Та дати їм п..и під перше чимло щоб другим не було повадно. В Європіпопробували би перекрити поліції рух то за 2 хвили нби отримали кулі в груди. Тому що поліцейський це не коп у чорній формі а представник влади та конституції і ганьба нашим копам що ведуть себе як пацани а не копи. Покласти потрібно було цих янтарщиків сраних на землью і пояснити де права людини і права поліцейського . А то у нас яв в мильній опері приїхали якимсь відром і починають качати права. Є постанова 1- зачитати права конституції що повинен цей йолоп з Рівного вчиняти а що не повинен. А після цього в 2 кроки виперти або положити цихсраних янтарщиків на асвальт і резиновою дубинкою по пяткам пояснити де закон а де ВОНО з рівного. Якщо цей овощ з Рівного рухається в крайньому лівому ряді всерівно як швидка допомога то чому не закрили цих йолопів на 48 годин і не виписали ім протиправні дії відносно поліції вчинені 3 особами пр виконанні службових обовязків. Складється враження що в поліції або не знають своїх обовязків та прав пр виконанні службовихобовязків.
Відповісти
він і в Луцьку атавіст!
Відповісти
астанавитесь
Відповісти
А може хватить поліцейським оправдуватись перед всякою мерзотою ,мордою об асвальт і палок надавати ,щоб десятому розказав ,що порушувати правила не полтрібно .Теж мені демократія ...
Відповісти
усі такі розумні, то поясніть чому ще досі Паша Данильчук, поліцейський Мерчук і ко# досі ще не у тюрмі за напад на Цуманьський пост у 2014, коли забрали зброю удаішніків?
Відповісти
Все чому їх навчили,так це скласти адмінпротокол.
Відповісти
ЩЕ Є ОДИН МОМЕНТ ПРО ЯКИЙ НІХТО НЕ ЗГАДУЄ...БИДЛО В КІЛЬКОСТІ 20 ЧОЛОВІК ПРИЇХАЛО НА ПОСТ В 00-00 ГОД. І ДО 5-ОЇ РАНКУПРОВОКУВАЛИ 2-Х ПОЛІЦЕЙСЬКИХ...ПРИ ПРОХАННІ ДО КЕРІВНИЦТВА ПРО ПІДКРІПЛЕННЯ, ПОЛІЦЕЙСЬКИМ ВІДПОВІЛИ - "ТРИМАЙТЕСЯ ДО РАНКУ"!!!
...НІЧОГО НЕ НАГАДУЄ???
Відповісти
да ти геній! мідальку тобі
Відповісти
сміхота!!!за підлеглих вступитися не можуть, що вже там казати про громадян!!!
Відповісти
Цеп-гиря-Стир. Ось що для такої активної наволочі потрібно...
Відповісти
Є один момент!. Пункт правил має рекомендаційний характер щодо руху в лівій полосі ( людина могля хукати розворот...), тому можливо постанова там неумісна.
Відповісти
його шукати не потрібно, є розмітка, є знаки...
Відповісти
Останні новини
Рівненські водії-порушники приїхали «на розбірки» до луцьких поліцейських
22 серпень, 2016, 18:55