На День Незалежності послуги ПриватБанку - доступні в режимі онлайн*

На День Незалежності послуги ПриватБанку - доступні в режимі онлайн*
Волиняни всі необхідні банківські послуги можуть одержати в режимі 24/7/365. 24 серпня клієнти ПриватБанку можуть легко здійснити будь-які банківські операції в терміналах і банкоматах.

Всі адреси можна уточнити на сайті фінансової установи - privatbank.ua. Важливо: зняти готівку без комісії можна в кожному банкоматі будь-якого українського банку, - повідомляє прес-служба ПриватБанку.

Без свят, перерв і вихідних працює Інтернет-банк Приват24 і мобільні додатки ПриватБанку, через які можна оплатити будь-який рахунок, купити квиток на транспорт, отримати і відправити переказ, поповнити депозитний рахунок, погасити кредит і зробити багато інших операцій. Багато платежів можна провести, скориставшись безплатним телефоном клієнтської підтримки 3700.

Усі відділення ПриватБанку на Волині в серпні працюватимуть відповідно до встановленого графіка:

22 і 23 серпня - робочий день;
24 серпня - у всіх відділеннях вихідний;
25 і 26 серпня - робочий день.

Варто звернути увагу, що у вівторок 23 серпня робочий день у відділеннях банку скорочений на одну годину.

Український бізнес може працювати незалежно від режиму роботи банківських відділень. Цілодобове обслуговування юридичних осіб ПриватБанком доступне для всіх корпоративних клієнтів та підприємців у будь-якій точці України та світу через систему Інтернет-банкінгу та через мобільні додатки. Крім найбільш популярного в країні онлайн-банку Приват24 отримати доступ до рахунків можна через комплекси Кліент-Банку і мобільний додаток Приват24 Business для контролю за рахунками і для формування платежів.

Символічно, що на передодні святкування, жовто-блакитний прапор можна побачити на кожному відділенні ПриватБанку всієї України. Також з нагоди свята у кожному відділенні банку працівники обслуговуватимуть клієнтів, одягнувши традиційні вишиті сорочки.

“Напередодні свята Дня Незалежності банківські фахівці будуть обслуговувати клієнтів в національному вбранні, бо всі колеги вміють щодня і працювати для України, і цінувати наші споконвічні українські традиції, - розповідає директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Войтенко. - Наша велика родина Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку є дружнім колективом, цьому свідчить і національна єдність та патріотизм наших працівників. Щиро вітаю усіх зі святом - миру, добра та процвітання нам усім! ”

Тож, усі клієнти банку впродовж святкових днів - 23 серпня Дня прапора і 24 серпня Дня Незалежності зможуть поєднати корисне з приємним та вдало провести час із родинами, вирішити всі справи. На краян і гостей Луцька чекає насичена святкова програма.

Також у передсвяткові та святковий дні банк перейде на окремий графік інкасації банкоматів і терміналів самообслуговування, щоб забезпечити доступ до готівки для всіх клієнтів в повному обсязі.

Загалом, на Волині клієнти ПриватБанку можуть обслуговуватись у 55 відділеннях, 200 банкоматах та здійснювати операції у понад 330 терміналах самообслуговування. Ознайомитися з адресами розташування відділень, терміналів та банкоматів можна на сайті або зателефонувавши за номером гарячої лінії 3700 (безплатно з номерів мобільних операторів).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Con estas premisas bien claras desde el principio, consideramos de vital relevancia que usted conozca nuestros servicios,
que sepa dónde estamos y a qué nos dedicamos exactamente, porque la
información sobre nuestras funciones puede ser definitivo como factor a
la hora de tomar la decisión de elegirnos como
su empresa de reformas integrales en la villa de Madrid. http://www.urbanhouse.com.co/en/component/k2/itemlist/user/270115
Відповісти
Останні новини
На День Незалежності послуги ПриватБанку - доступні в режимі онлайн*
23 серпень, 2016, 13:35