У Нововолинську чоловік підпалив квартиру вагітної знайомої

У Нововолинську чоловік підпалив квартиру вагітної знайомої
Сьогодні вранці на вулиці Гагаріна в місті Нововолинськ 30-річний місцевий мешканець під час сварки підпалив 18-річній знайомій квартиру.

Відкрито кримінальне провадження за фактом умисного знищення або пошкодження майна. Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі, - повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Сьогодні, 25 серпня, близько 5 години ранку до чергової частини Нововолинського відділу поліції надійшла заява від 18-річної місцевої жительки. Вона повідомила, що під час сварки знайомий підпалив її квартиру.

На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група Нововолинського відділу поліції. Поліцейські з’ясували, що між постраждалою та 30-річним візуально знайомим чоловіком виник конфлікт.

Під час сварки гість облив кімнату пально-мастильними матеріалами й підпалив її. Вогонь знищив і пошкодив у помешканні речі. Постраждала також і 18-річна господиня. Вона звернулася за медичною допомогою до центральної міської лікарні. Медики діагностували термічний опік лівої стопи. До слова, постраждала перебуває на 32 тижні вагітності.

Працівники карного розшуку оперативно знайшли зловмисника. Наразі проводяться необхідні слідчі дії.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст.194 (Умисне пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Нововолинську чоловік підпалив квартиру вагітної знайомої
25 серпень, 2016, 10:53