Для жителів мікрорайону Балка влаштували свято. ФОТО

Для жителів мікрорайону Балка влаштували свято. ФОТО
У Луцьку до Дня Незалежності на території церкви, що знаходиться на вулиці Гетьмана Мазепи, поблизу парку 900-річчя, влаштували свято для малечі та жителів мікрорайону.

Насичена програма не дозволяла сумувати нікому, адже тут були конкурси як для дітей, так і для дорослих.

Захід відбувся за ініціативи депутата Петра Нестерука спільно з ГО «Квітка Полісся» та БФ «ДІЗАР».

Для дітей була влаштована патріотично-розважальна програма. Вони змагалися у конкурсі на кращий патріотичний малюнок на асфальті, танцювали "Гопачок" та співали українські пісні. Також для присутніх з патріотичними номерами виступили учні 17 школи.

Для дорослих влаштували конкурси, у яких вони могли перевірити, наскільки добре вони знають свою другу половинку.

Упродовж усього дійства на території працювала фотозона, де усі охочі могли сфотографуватися та наприкінці свята отримати свої фото.

Депутат Луцької міської ради та організатор заходу Петро Нестерук розповів, що із задоволенням долучився до організації та проведення святкування Дня Незалежності України у мікрорайоні Балка.

"Переконаний, що святкові заходи повинні проходити не тільки на центральних площах. Кожен українець, від наймолодшого до найстаршого, повинен мати можливість долучитись до святкування. Адже День Незалежності - це свято, яке об`єднало весь український народ, не залежно від релігійної приналежності, мови спілкування чи політичних поглядів.

Надзвичайно приємно було дивитись, як значна частина мешканців мікрорайону відвідала сьогодні наш захід. Ми намагались, аби їм було цікаво, весело, залишились хороші спогади про святкування 25-го дня народження України.

Бажаю всім гарного свята, миру і злагоди, цінувати та шанувати нашу державу та один одного! Слава Україні!" - наголосив він.

"Я вважаю, що в незалежній країні люди повинні долучатись до культури, особливо в державні свята. Раніше у нас не було можливостей цього робити, тому що ми мусили святкувати чужі свята, ми були під кимось. Зараз все це потрібно відроджувати. І робити це варто було б так, як відбувається це зараз. Сьогодні це організував Петро Нестерук - депутат, якого вибрали люди. Такі свята повинні об`єднувати, адже це найкоротший шлях збудувати стабільну, міцну державу", - розповів отець Роман.






























Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нам би ще таке організували...
Є ж толкові депутати як цей, а є як наш, навіть не знаємо хто він
Відповісти