У Володимирі-Волинському вилучили зброю та боєприпаси

У Володимирі-Волинському вилучили зброю та боєприпаси
Поліцейські Володимир-Волинського відділення поліції спільно із співробітниками Служби Безпеки України у Волинській області в місті Володимир-Волинський під час проведення санкціонованого обшуку в домогосподарстві місцевого мешканця виявили та вилучили патрони, штик-ножі, а також корпуси грант періоду Другої Світової війни.

За фактом незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами відкрито кримінальне провадження, - повідомляє прес-служба поліції.

Учора, 25 серпня, в місті Володимир-Волинський під час проведення санкціонованого обшуку на території домогосподарства 30-річного місцевого жителя правоохоронці вилучили зброю та боєприпаси: 705 патронів до стрілецької зброї, 4 штик-ножі, 2 корпуси гранат «РГД» та 1 корпус гранати «Ф-1» часів Другої Світової війни. Походження виявлених предметів чоловік пояснює тим, що знайшов їх у місцевій річці.

Вилучене направили до Волинського експертно-криміналістичного центру для проведення відповідних експертиз.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.