Поліція Волині посилює профілактику злочинності серед неповнолітніх

Поліція Волині посилює профілактику злочинності серед неповнолітніх
Співробітники Камінь-Каширського відділу поліції активізували профілактичну роботу з неповнолітніми, яких засуджено до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі.

Правоохоронці працюють спільно із представниками сектору кримінально-виконавчої інспекції та центру соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді, - повідомляє прес-служба поліції.

«Неповнолітні засуджені до покарань, не пов’язаних із позбавленням волі, перебувають на обліку в Камінь-Каширському районному секторі кримінально-виконавчої інспекції управління Державної пенітенціарної служби України в Волинській області.

Окрім того, вони в центрі уваги інспекторів поліції. Спільними зусиллями прагнемо попередити вчинення неповнолітніми нових злочинів, допомагаємо молодим людям стати законослухняними громадянами», - пояснює дільничний інспектор Камінь-Каширського відділу поліції Дмитро Сацик. Він бере активну участь у профілактичній роботі з неповнолітніми.

Під час профілактичних заходів поліцейські проводять індивідуальні виховні бесіди, зокрема інформують неповнолітніх про відповідальність за вчинення правопорушень, можливості отримання соціального супроводу та профілактики, соціально-психологічної реабілітації та адаптації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Активiстiв потрусiть. Зразу злочиннiсть впаде
Відповісти
Останні новини
Поліція Волині посилює профілактику злочинності серед неповнолітніх
26 серпень, 2016, 14:32