У Луцьку масово звільняються поліцейські

У Луцьку масово звільняються поліцейські
У Луцькому міськвідділі поліції нещодавно заяви на звільнення написали 3 слідчих з 5-річним стажем роботи.

Про це проінформував начальник Луцького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області Олег Кічук, - повідомляє «Волинська правда».

Доповідаючи про криміногенну ситуацію в обласному центрі за І півріччя 2016 року на комісії Луцькради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту Олег Кічук зауважив, що одним із головних недоліків є те, що патрульні поліцейські увесь час курсують містом на автомобілях.

"Раніше 70% патрулів ходили пішки, і так має бути. Патрульні поліцейські повинні робити рейди, обійти двори, "притони", підвали. І таким чином робота боротьби з вуличною злочинністю та її попередження буде набагато ефективнішою", - підкреслив Олег Кічук.

Стосовно ж звільнень співробітників поліції, то, відповідно до його слів, такі дії вони мотивують безперспективністю подальшої роботи а лавах поліції.

Нагадаємо, що згідно з наведеними головним поліцейським Луцька статистичних даних, криміногенна ситуація у Луцьку упродовж І півріччя цього року була доволі складною - рівень злочинності перевищив показник 1990 року.

Головними причинами росту злочинності Олег Кічук назвав важку економічну ситуацію в країні, війну на сході України та той факт, що з листопада минулого року проводилася реформа органів поліції.

"Фактично робота була паралізована десь на півроку", - зауважив посадовець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 21
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Раніше цінували міліцію/поліцію і боялись, а зара за га%но не мають, бо зара є активісти... О де сила...
І зараз під впливом ось цієї "для народа" політики "очищення" люди і вимушені писати заяви, бо потім скажуть хабарник чи щось таке, а то й взагалі посадять.
Відповісти
Вас мєнтяр як ненавиділи так і далі недолюблюють...
копи хоч з людськими обличчами..
А попередні мєнтяри суцільні дєгєнєрати і скот
Відповісти
Людське обличчя- це не підстрижене і з бородою?
Відповісти
Вас мєнтяр як ненавиділи так і далі недолюблюють...
копи хоч з людськими обличчами..
А попередні мєнтяри суцільні дєгєнєрати і скот
Відповісти
Це у нас тож мєнти увольняються.Дві ходки на Угринів і мусорська зарплата.
Відповісти
Дуже важко працювати на зарплату,а поганому "танцівнику" завжди заважає реформа.
Відповісти
А у тебе яка зарплата?
Відповісти
Ага робота слідчого безпреспективна - катувати, вибивати показання і гроші видурювати заборонили?
Відповісти
Нехай за такі зарплати і при таких умовах праці як в МВ працюють люстратори та інші їм подібні професіонали!!!
Відповісти
Звільняються ,бо раніше могли займатись безпределом ,гребти взятки ,кришувати наркоторгівлю ,самогоноварінняштин ,могли за бабки злочинця зробити чистим ,з кожним роком все змінюється і мусорня ,(бо інакше тих хто дає деру і не назвеш) ідуть на другі хліба ,теж зв*язані з криміналом ,бо ментяра ніколи чеснол працювати не буде .
Відповісти
Звільняються не просто поліцейські, а слідчі. Хто не розуміє, то без слідчого у будь-якого правоохоронця нуль повноваженнь. Жоден патрульний, дільничний, оперативник не можу проводити слідчі дії, встановлювати злочинців та скеровувати справи до суду. Робіть висновки.........
Відповісти
Не треба ідалізувати слідчого ,це тьой самий мучор і гріб взятки по чорному.Пишу не зі стелі ,стикався з цією мерзотою .
Відповісти
Робити вмсновники-може той хто знає,або розуміє.А хто тук-тук,той ніколи не зрозуміє!!!!!!
Відповісти
Кічук шукає відмазочки, добре що є патрульні є на кого спихнути, на даі раніше не спихнув би. Не справляється з обовязками начальника тоді допобачення, а плакати і винуватити інших що нема нічого всі бідні і нещасні непотрібно.
Відповісти
Толку з тих реформ в украъны взагалы немаэ ы ныколи не буде, бо всы ми просякнуты корупцыэю від мозку до костєй)))))))) Нам простіше взятку дати ніж самому щось вирішувати і чекати. А ще болячка в тому що дурні, спочатку їздимо пяні за рульом а потім думаємо як відмазатись.... ІД**ТИ.
Відповісти
Хотів би я щоб хоть на місяць, ті що пишуть ті дурниці про слідчих побули на їх роботі
Відповісти
Звільняються, бо одного слідчого гуся чув посадили за хабар)
Почуяли сракою, шо жареним запахло)
Відповісти
Де активісти?Ідіть допомагайте розкривати злочини молодій поліції.Ви все знаєте і вмієте.
Відповісти
патріоти і писаки ідіть попрацюйте є можливість допомогти на ділі ненці запитаю за місяць чи сподобалось та впринципі після першої наради
Відповісти
ти Євгене спочатку навчися без помилок писати. а потім будеш ментів критикувати. ти навіщо даєш взятки. адже ти також злочинець. ти поглянь.скоро через таких ідіотів як ти та так званих реформаторів на вулицю не можливо буде ані дітям вийти.ні будь якій нормальній людині.
Відповісти