Водіям тролейбусів у Луцьку не оплачують понаднормову роботу

Водіям тролейбусів у Луцьку не оплачують понаднормову роботу
На комунальному підприємстві «Луцьке підприємство електротранспорту» водіям тролейбусів не платять за понаднормову роботу та не дають грошей на оздоровлення.

Про це йдеться у зверненні, яке працівники ЛПЕ передали на засідання регламентної комісії міськради 26 серпня, - повідомляє ВАР.

Відтак у зверненні вказують, що водії тролейбусів не отримують премії за понаднормову роботу. Окрім того, понаднормову роботу, згідно із законодавством, мають оплачувати у подвійному обсязі, проте цього також не виконують. Робота водія є шкідливою, однак працівники не отримують коштів на оздоровлення. У звернені також зауважують, що технічний стан деяких тролейбусів не дає можливості користуватися ними, а також немає чіткого механізму щодо стягнення коштів.

Проте депутат Ігор Поліщук зазначив, що депутатам не відомий фактаж щодо вказаних моментів. Тож він запропонував розглянути питання на наступному засіданні комісії, на яке мають запросити й керівника підприємства Ігоря Грицюка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не буде толку в тому депо допоки там буде працювати совок. Вічна проблема зарплата то боргують то платять. Платять вчасно то вже хочеться більшого. Не подобається ідіть працюйте до приватники там Вам буде повний соцпакет і чай з плюшками.
Відповісти
Хай не ниють, а їздять до12 ночі,от і будуть гроші, а то в 7 годин вже пруть в депо,скоти
Відповісти
Останні новини
Водіям тролейбусів у Луцьку не оплачують понаднормову роботу
26 серпень, 2016, 15:43