Жахливий стан економіки в країні штовхає лучан на злочини

Жахливий стан економіки в країні штовхає лучан на злочини
Начальник Луцького відділу поліції Олег Кічук розповів про стан злочинності в місті за останнє півріччя.

Так, останнім часом, за словами Олега Кічука, почастішали офісні крадіжки та викрадення велосипедів.

Окрім того, в самій поліції не вистачає кадрів, мовляв, кваліфіковані люди звільняються через погане фінансування.

«Якщо у тому році в нас було 335 атестованих працівників, то в цьому лише 169. Багато хто звільняється через низьке матеріальне забезпечення», - заявив начальник Луцького відділу поліції.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто не колеться і не продає наркотиків а всіх інших недоумків запрошую на роботу шукати хто,вбиває гвалтує ,грабує, краде, ловити бикоту, психопатів, наркоманів оскільки в кого є хоть трішкі розуму звільняються через малу зарплату, розуміння того що олігархічні мас медіа зазомбували народ так що у всіх бідах винуваті поліцейські.Прошу приходьте.
Відповісти
До чого боролись на те і напоролись!!! Як можна працювати за 3000-4000 тис.грн в місяць без вихідних, при цому купувати папір, краску до принтера, канцелярію дай все ж таки самий принтр та обладнання! Ставлення нуль як від керівництва так і від громадян! Психіка їде!!! Нічого не хочеться, матеріальне забезечення нульове! Якщо не місцевий то вижити нереально без допомоги батьків і так далі! Постає питання навіщо така робота...тому і звільняються, на цивільній роб.можна працювати без лишніх нервів на щось накопичувати і якщо є мозги йти далі і далі... Можна цілий пост присвятити цьому питаню. Один день або декілька з працівником поліціі ( рядовим) як працює де живе, які умови для роботи і так далі. А на стосунок злочинності це інша історія, до якого рівня опустили краіну, так і живем, законодавство бажає кращого.
Відповісти
Все правильно! Толковы хлопці вже давно позвільнялись, або їм помогли.Саме обідно, шо ті хлопці які дійсно жили цією сферою,і хотіли розвиватися, вимушені змінювати профіль. А понабирали студентів, та ше й тих які ледь ті дипломи отримали( знаю точно, бо з такими вчився,розумні туди не пішли). От де найб. кількість злочинів відбувається? В дворах, квартирах, приватному секторі, на грунті сімейно-побутових сварок, дільожки бухла, наркотиків. Може я не шарю, але поліцейські не повинні всю зміну спалювати бензин( це при тому шо швидка того бензину немає), а пішачком по дворах між людей.Так і відсоток розкриття підвищиться, і боятимуться, бо контроль буде. Реформи- це круто. Якшо ця реформа була успішна в Грузії(зверніть увагу на кількість населення), це ще нефакт шо вона принесе плюси Україні.
Відповісти
Вернiть Януковича, _лядi!!!
Відповісти
Всі недоумки вже пішли в нову патрульну поліцію і успішно бьють тойоти пріуси в Києві розстрілюють хлопців на БМВ в Одесі,Дніпрі торгують наркотиками і т.п. прийдеться пане Кічук вам сасому працювати.
Відповісти
Кічук несправляється з своєю роботою, то ж почав критикувати все... Недавно слідкого взяли на хабарі, тепер всі звільняються .
Відповісти
Перед останнє слово характеризує двою життєву позицію шановний.
Відповісти
Двою? таки дійсно треба бути уважнішим
Відповісти
Суть зрозуміла! Пишу через гаджет, якщо помилка в реченні вас чимось бентежить, це ще раз підтверджує вашу вибачте за вираз " по'уєсти'ну позицію.
Відповісти
Погане фінансування в мусорів ,нехай не брешуть ,може трудніше брати хабарі -то так би і сказав .
Відповісти
піцдулешнощь! бо треба було реформу зверху робити! !!а то все через неї робиться,ще б з прибиральниць почали!! патрульна це колишні ппс і даї !!! розумієте рівень??? дерибан грошей з бюджету запитайте любого міліціонера колишнього який далі працює, в нього в жизні нічого не змінилось на краще.
Відповісти
Москалику, тебе як убогого сюди занесло, геть до кремляді.
Відповісти
Олег, погана отмазка. Визнай що ви погано працюєте. Те що їдуть працівники це було завжди, 10 20 років назад. У вас мало Ентузіазму, бажання виконати роботу на відмінно. Нити і плакати раніше твої папєрєдніки цього не робили. Ваше розкриття злочинів дуже низьке, ви самі це визнали. Вас треба в хвіст і гриву ........
Відповісти
Хотілося б шановні поліцейські знати яку кількість злочинів ви виявили, розкрили та попередили. Адже порушення які ви виявляєте та ними хвалитесь це в переважній більшості дрібні адміністративні і вони зовсім не впливають на стан криміногенної ситуації . А де боротьба з крадіжками, грабежами , розбоями, хуліганствами від яких найбільше потерпають громадяни міста.
Відповісти
Останні новини
Жахливий стан економіки в країні штовхає лучан на злочини
26 серпень, 2016, 19:44