В інтернеті українці найчастіше купують взуття

В інтернеті українці найчастіше купують взуття
Рейтинг найбільш популярних товарів в Інтернеті очолило взуття: кожен п'ятий українець (19,6%) звертається до пошукових систем, щоб купити собі обновку на ноги.

Про це 20 вересня пише «Дело».

Дослідження переваг українських користувачів в інтернет-магазинах спеціально для практичної конференції iPromo провела компанія «Ашманов і партнери Україна» з 20 серпня по 20 вересня 2012 року.

Також найбільше українських покупців цікавлять автомобілі. 18,3% з рейтингу «топових» товарів припадають на транспортні засоби. Замикають трійку найбільш популярних продуктів планшети і смартфони.

Перша десятка найбільш популярних товарів в Інтернеті включає: взуття (19,6% від всіх запитів), автомобілі (18,3%), планшети і смартфони (14,9%), квартири (10,6%), телефони ( 7,9%), шафи-купе (6,9%), ноутбуки (5,1%), годинник (4,4%), автомобільні шини (2,8%) та велосипеди (2,6%).

При цьому українці в десять разів частіше купують товари в Інтернеті, ніж продають. Лише 8,2% торгових запитів в Інтернеті містять в собі слова: продам і продати.

У складанні рейтингу використані внутрішні дослідницькі системи «Ашманов і партнери Україна». Джерела надходження даних - пошукові системи Google і Яндекс, системи прайс-листів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В інтернеті українці найчастіше купують взуття
20 вересень, 2012, 13:57