В Москві масштабна пожежа. Загинуло 16 людей

В Москві масштабна пожежа. Загинуло 16 людей
У Москві на складі в районі "Відрадне" сталася пожежа, в результаті якої загинули щонайменше 16 людей, ще чотири – госпіталізовані. Вогонь охопив 200 квадратних метрів.

Про це повідомляє tsn.ua з посиланням на "Интерфакс-Россия".

"Пожежу в адміністративно-складській будівлі друкарні ліквідовано на площі 200 квадратних метрів. Постраждали 20 осіб: 16 з яких загинули, четверо людей потрапили до лікарні", - інформує джерело видання. За його словами, загиблі, ймовірно, є приїжджими з країн СНД.

Своєю чергою, мер російської столиці Сергій Собянін пообіцяв спільно з правоохоронними органами розібратися в причинах пожежі на Алтуф'євському шосе, яка призвела до людських жертв.

"На Алтуф'євському шосе в промзоні сталася пожежа. На жаль, велика кількість жертв. Будемо розбиратися разом з правоохоронними органами", - написав Собянін на своїй сторінці в Twitter.

Повідомлення про пожежу надійшло в центр управління кризових ситуацій головного управління МНС Росії у Москві о 07:56 за місцевим часом. Близько 10 ранку в столичному главку МНС повідомили про ліквідацію пожежі.

"Пожежники врятували 12 чоловік. На жаль, є постраждалі", - зазначили у відомстві. Пізніше стало відомо про одного загиблого.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я не розумію навіщо в ВОЛИНЬПОСТ публікувати новини про Москву , Київ і тд тп..
Публікуйте новини Волинської обл. А не Бог зна що
Відповісти
Так це ж треба мати журналіст і клепку в голові. А не копіювати чужі новини.
Відповісти
Просто мені не цікаво читати новини про те, як Джамалі подарували квартиру в Києві і тому подібне. Краще б написали щось про Луцьк, чи про ті самі закриття шкіл по Волині.. А то З всього світу новини. Тоді це виходить не ВОЛИНЬПОСТ а Бог зна що. Якщо мені потрібно будуть новини загалом світу чи України я подивлюсь тсн чи інші сторінки, а заходячи сюди хочу бачити пости про рідну Волинь.
Відповісти
повністю підтримую Ура
Відповісти
Наші "журналісти" самі нічого написати не можуть,а списують готові статті з інших сайтів з новинами,тому і пишуть про Москву і т.д.(зайдіть на mail.ru).
Відповісти
То навіщо тримати і платити гроші таким журналістам?? Гнати в шию і все. Допускати молодих та активних. І будуть робочі місця...
Відповісти
Останні новини
В Москві масштабна пожежа. Загинуло 16 людей
27 серпень, 2016, 14:15