Інвалідам скасували пільговий проїзд. ФОТО

Інвалідам скасували пільговий проїзд. ФОТО
З 28 серпня перевізники Севастополя обмежили безкоштовний проїзд для людей з інвалідністю I і II груп загальних захворювань в міських автобусах.

Про це Крим.Реалії повідомили жителі міста.

За словами очевидців, вранці 28 серпня водії автобусів стали відмовляти людям з інвалідністю у безкоштовному проїзді, заявляючи, що "пільг більше немає".

Представник севастопольського ТОВ "Зеніт-Автотранс", який здійснює автобусні перевезення на 22-му міському маршруті, повідомив Крим.Реалії, що, згідно з нормативним актом Російської Федерації від 15 липня 2016 року, з 27 серпня пільги для російських інвалідів зберігаються тільки на тих видах міського транспорту, які дотуються з бюджету.

"А ми не дотуємося і у нас пільг більше немає", – сказав перевізник.

Після анексії Криму в 2014 році, в Севастополі зберігалися українські пільги для людей з інвалідністю I, II і III груп загальних захворювань на проїзд в автобусах, тролейбусах і на міських пасажирських катерах, зокрема люди з II групою мали право на пільговий проїзд у всіх видах міського транспорту, а ІІІ групою – тільки в тролейбусах і катерах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ви поппробуйте улуцькій маршрутці проїхатись з посвідченням інваліда ІІ групи, бігом випруть... А то Крим тільки бачите.
Відповісти
хорошого настрою!
Відповісти
А чого ми пропрацювавши весь вік маємо платити, а ви хочете їздити безкоштовно інваліди-це ті,що лежать. А ви купили посвідчення у нас це зараз поголовно всі здорові інваліди ІІ групи і хочете безкоштовно.Пенсію маєте і платіть,як ми.Тролдейбус безкоштовно, а маршрутка вперед платна
Відповісти
Шановна, а якщо я інвалідність заробив не ховаючись хто зна де, а будучи на віцськовій службі. Захищаючи таких, як ви," шановна пані"?
Відповісти