У луцький парк запрошують гостей з гітарами та наметами

У луцький парк запрошують гостей з гітарами та наметами
На Волині 22-23 вересня відбудеться на перший туристичний фестиваль бардівської пісні, фото і кіноаматорів «Вітрила пригод».

Про це 20 вересня повідомила організатор фестивалю, голова ГО «Туристичний клуб «МИ» Руслана Мельник.

У рамках фесту, ініційованого волинським туристичним клубом «МИ», пройдуть конкурси бардівської пісні, фото та кіноаматорів. Заявки на участь у фестивалі подали 40 учасників у різних номінаціях з Волинської, Рівненської, Львівської, Житомирської областей, також один учасник з міста Санкт-Петербург (Росія.)

Співорганізатори фестивалю: управління культури та туризму Волинської ОДА, Обласний науково-методичного центру культури, управління культури Луцької міської ради, управління у справах сім’ї, молоді та спорту Волинської облдержадміністрації, Луцький центр туризму, спорту та краєзнавства.

22 вересня 2012 року

9.00 -11.30 - безкоштовна екскурсія Луцьким замком та Старим містом (збір біля пам’ятника імені Лесі Українки).
12.00 – 13.00 – відкриття фестивалю та фотовиставки (фойє Палацу культури).
13.00-14.00 – на зустріч запрошує мандрівник-письменник Артем Чапай з міста Київ (конференц-зала Палацу культури).
14.00-17.00 – відкритий перегляд-конкурс туристичних фільмів (зала Палацу культури).
18.00 – 21.00 – концерт-конкурс бардівської пісні (сцена біля входу в парк імені Лесі Українки).

23 вересня

10.00 - 11.30 - безкоштовна екскурсія в Музей волинської ікони (збір біля входу в музей).
12.00-13.00 – туристські забави, продовження роботи фотоконкурсу (вхід в парк імені Лесі Українки).
13.00-14.00 – український куліш та туристичний чай.
14.00-15.00 – на зустріч запрошує мандрівник, кіноаматор В’ячеслав Майборода з міста Житомир (сцена біля входу в парк імені Лесі Українки).
15.00-18.00 – закриття фестивалю, нагородження переможців конкурсів фестивалю, заключний гала-концерт виконавців бардівської пісні (сцена біля входу в парк імені Лесі Українки).

Родзинка фесту: конкурс на найкумеднішу туристичну бувальщину «Куди занесли вас вітрила пригод? (збір оповідок триватиме протягом двох днів).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А це випадково на та Руслана Мельник, яка любить під гаслом розвитку екскурсій та фестивалей, набити свій власний гаманець??? Може вона спочатку розкаже, як організувала нещодавно екскурсію у Крим і загубила у горах людей, бо дуже поспішала попоїсти дармовщини. Люди, які загубились, самотужки добрались до табору тільки опівночі. А цей морданізатор, добре напнувши свій живіт, спокійненько відпочивала, навіть не організувавши пошук людей.
Відповісти
Ніно, в вас дуже обмежена фантазія, вже б придумали, щось реальніше. Так я організовую екскурсії та фестивалі і багато всіляких заходів. Крим я дуже люблю, але відпочиваю там індивідуально, тому губити просто немає кого. Вас дезінформували. А ви спробуйте набити свій гаманець під гаслом розвитку екскурсій та фестивалів, думаю, в вашому гаманці грошиків поменшає.
Відповісти
Руслано, дуже цікава ідея фестивалю, шкода, що не змогла взяти участь і допомогти тобі з організацією - змагалась зі своїм фільмом на іншому творчому конкурсі. Та знаю - "Вітрила пригод" відбудуться ще і у наступний рік, тому планую відзняти щось туристичне. Чула багато схвальних відгуків про твій фестиваль від учасників-кіноаматорів. А з власного досвіду скажу: на неконструктивну критику і наклепи не звертай уваги, бо хто не працює, у того і не виникають труднощі. Нехай під твоїми вітрилами збираються лише доброзичливці!!!
Відповісти