За минулу добу на Волині трапилося 7 пожеж

За минулу добу на Волині трапилося 7 пожеж
28 серпня на території Волинської області трапилося 7 пожеж.

Зокрема, внаслідок спалювання сухої трави - 2 пожежі та 5 - у житловому секторі, - повідомляє ДСНС України у Волинській області.

Так, о 10:55 у селі Несвіч Луцького району виникло загоряння сухої трави на площі 0,4 га. За викликом на допомогу прибули співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №2 міста Луцька, які ліквідували полум’я. Територія належить Несвичівській сільській раді. Ймовірна причина пожежі - необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Того ж дня о 16:03 у селі Підгірне Рожищенського району зайнялась вогнем суха трава на площі 0,5 га. На місце події прибули працівники Державної пожежно-рятувальної частини №3, які загасили загоряння. Територія належить до Березолуківської сільської ради.

Також 27 серпня до пункту зв’язку ДСНС надійшло повідомлення, що у місті Луцьку на вулиці Теремнівській засипало землею чоловіка. На порятунок прибули співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №1, які провели аварійно-рятувальну роботу, дістали потерпілого та передали до рук медиків, які його госпіталізували до Луцької міської клінічної лікарні. Стан потерпілого важкий.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
За минулу добу на Волині трапилося 7 пожеж
29 серпень, 2016, 15:47