У вихідні на Волині в ДТП загинуло 3 людей. ФОТО

У суботу вранці, 27 серпня на вулиці Боженка в обласному центрі під калеса «Volkswagen Sharan» потрапив пішохід. Від отриманих травм потерпілий помер у лікарні.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

За кермом мінівену перебував 24-річний лучанин. Керуючи транспортним засобом, водій допустив наїзд на пішохода, 74-річного місцевого жителя, який намагався перейти проїжджу частину в невстановленому місці.

Потерпілого госпіталізували у відділення реанімації міської лікарні, де через кілька годин він помер.

У цей же день, близько 22-ї години, на автодорозі Ковель-Жовква поблизу села Стара Лішня Іваничівського району, 50-річний житель Нововолинська, керуючи автомобілем «ВАЗ-2101», збив пішохода, 39-річного мешканця Нововолинська, котрий рухався по узбіччю дороги в попутному напрямку. Внаслідок автопригоди потерпілий загинув на місці.

Інша летальна ДТП сталася вчора, 28 серпня, пізно ввечері на автодорозі Ковель-Ягодин між селами Вишнів-Коцюри Любомльського району. Автомобіль “Renault Trafic” здійснив наїзд на 22-річного жителя села Коцюри цього ж району. Постраждалий помер на місці пригоди. За кермом автомобіля був 29-річний житель одного із сіл Рожищенського району.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.