На Волині жителі перекрили автодорогу через свиней

На Волині жителі перекрили автодорогу через свиней
Сьогодні близько 9 години в селі Любешівська Воля місцеві мешканці перекрили автодорогу державного значення «Луцьк – Маневичі – Любешів – КП Дольськ».

У такий спосіб люди висловили невдоволення запровадженням карантину на розповсюдження африканської чуми свиней, - повідомляє ГУНП у Волинській області.

У центрі села на вулиці Шевченка близько 50 місцевих мешканців безперервно ходили пішохідним переходом й таким чином частково перекрили рух транспорту. Поліцейські забезпечили об’їзд перекритої ділянки для легкових транспортних засобів.

У такий спосіб жителі села висловили невдоволення через недостатню поінформованість про наслідки запровадження карантину на розповсюдження африканської чуми свиней. Зокрема, людей цікавило, які компенсації вони отримають за вилучених свиней, де спалюватимуть або закопуватимуть туші загиблих тварин.

З жителями села зустрілися керівники райдержадміністрації, районної ради та Любешівського відділення поліції. Після роз’яснювальної бесіди станом на 11:45 рух на автодорозі було повністю відновлено.

Під час акції порушень громадського порядку не зафіксовано. На охорону публічного порядку було задіяно 6 працівників поліції.

Відомості про подію внесені до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.