У Володимирі розпочинають ремонтні роботи по вулиці Ковельській

У Володимирі розпочинають ремонтні роботи по вулиці Ковельській
Стартують ремонтні роботи по вулиці Ковельській у Володимирі-Волинському.

Про це стало відомо сьогодні на оперативній нараді керівників структурних підрозділів міської ради із мером Володимира-Волинського Петром Саганюком, - повідомляє Буг.

Тендер на понад 6-ть мільйонів гривень виграло підприємство із Туріського району “Аміла”. На Ковельській планують повністю оновити дорожнє покриття, тротуар по праву сторону викласти бруківкою, а також облаштувати велодоріжку від залізничного переїзду до Смиківського ринку.

Віктор Фіщук зауважив, що із початком ремонтних робіт перекриватимуть частини дороги, розміщатимуть таблички і зазначатимуть об’їзні шляхи. Також з цього приводу просив вибачення у жителів міста.

Ще одне питання – це облаштування тротуарів та пішохідних переходів. Зокрема нещодавно в мережі Інтернет з’явився сюжет соціального експерименту, де голова ГО “Берег надії” Олена Кандиба показала, наскільки не облаштовані пішохідні переходи для людей із обмеженими можливостями.

“Там, де ми робили, то переходи облаштовані. А як буде Ковельська робитись, то ми приведемо до порядку переходи, приведемо до порядку ці з’їзди. Як будемо по праву сторону від центру класти костку, то ми врахуємо це зауваження. З другої сторони покладемо тротуар. Якщо сьогодні його робити, то буде робитись вулиця і паралельно це”, – повідомив Петро Саганюк.

Мер також зазначив, що сподівається на те, що роботи будуть завершені упродовж одного місяця.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.